Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Незнам голямо ли им е, малко ли им е самочувствието, но знам, че си избиват комплексите върху по-слабите, вместо да вземат мерки. Личен пример:
Като ходех на училище миналата и по-миналата година бях 47-48килограма, а от моя клас една беше около 60-65(на горе долу една височина сме-1.60). Прасето глупаво докато преживя мазната си баничка почва с някакви злобни подмятания, че са ми малки гърдите . Вярно е, че има виме до корема(което на мен лично не ми харесва, но има мъже които се кефят), "задни части", цял декар, с мене тръгнала тя да се занимава. Е, вместо да изплюе баницата, ме обижда. Е, после как да таиш добри чувства към такива, неподдържани или пък да им съчувстваш.
Не знам, аз ненавиждам такива същества. И всъщност не знам кой ще харесва гърди дето висят до земята. Остави я да ти се присмива и да се тъпче. Ти знаеш как изглеждаш, а тя да се подиграва, щом мисли, че е нещо повече.... мога да кажа само ПЪЛЕН СМЯХ. Наистина е нещо повече, но само на тегло и размери. Не знам откога някой трябва да е горд, че задника му е като Добруджа