- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За дебелите момичета
Аре ве?! Нямало значение колко знае човек по химия, физика, биология. Аре като няма значение да седим на ниво 3-4 клас. Тип:
Оцет и сода дава мехурчета! ЙЕЕЕ!
Я тоз магнит как се лепна за това жилязо!
Я дърво... Въх колко е високо?!
Това колко човек знае е от огромно значение! Не после да се оплакват хората, че им плащали малко като чистачи... Еми кат' не знаеш ще бъдеш чистач! Не че в другия начин няма тази вероятност, но е много по-малка... Ако пък озвен знанието си е кадърен, вече вероятностите да станеш мижитурка са още по-малки. А дали съм Човек... Човек съм и още как и то човек виждаш нещата трезво, а не водещ се от манипулациите на обществото. ГОРДО КАЗВАМ! АЗ СЪМ ЧОВЕК, А НЕ ПОРЕДНАТА ЗАБЛУДЕНА ОВЦА!
Честно казано не съм чувал това нещо... Но при първа възможност ще проверя как стоят нещата, защото честно казано ми звучи като нещо измислено и на всичкото отгоре зле скалъпено...Да си чувал, че загубата на телесна маса при жените води до загуба на менструация?!?
Обаче бих те попитал какви са рисковете за здравето при наднорменото тегло? Отговора е прост огромни... Не нека изброя някои да не говоря празни приказки:
Стенокардия
Инфаркт на миокарда
Повишен холестерол
Мозучен инсулт
Диабет
Остеопороза
И множество други... Тъй че надали е полезно да си дебел.
И дали дебелите се срамуват да отидат до фитнеса. Разбира се току виж се оказали пак слаби и тогава няма да могат да плюят по всички, които преди са ги наричали дебели! Те имат нужда от това. Имат нужда да са дебели, за да могат да пускат клюки и да плетат интриги.
Иначе живея в същия свят като вас. Обаче не си позволявам лукса да се превръщам в 200кг говедо. Жертвам се от някои удоволствия и имам волята да поддържам даден режим... Защото за 1 година се бях отпуснал, качих някви ненужни килограми и видях какво е да се чувстваш скапан и се справяш по-трудно с дейности дето преди са ти били елементарни... Обаче после за няколко месеца се стегнах и влязох отново във форма... И повярвай ми наистина се чувствам физически здрав в момента.
А ако не видя в началото казах, че тези постове се отнасят за тези дебели мадами, които нямам здравни проблеми, а просто ги мързи да се вземат в ръце!
И не ми говори за лоши случки, заради които се качват килограми... Това е абсурдно. Слаба воля! Това е! И мога да ти дам веднага пример. На една много добра приятелка почина баща й... Преди това беше посредствена ученичка - нищо особено... Но след това тя имаше волята и се превърна в отличничката на випуска. Тъй че някои си давят мъките в алкохоли, други в храна, трети в наркотици не ги оправдава.
Така че виждам света аз... Прекалено ясно даже...