такам ... аз като малка бях доста пълничка...живях доста при баба си и тя с нейните сандвичи, принцеси, баници, пържоли, пържени филийки, кексове и картофки направо така ми надебеляваше задника, че като заставах пред огледалото трябваше да вървя 5 мин. напред че да си видя и д-то. сега съм доста слаба... :P и дори да знам, че като малка и аз бях пълничка, сега като видя някоя дебелана или дебелак пак ми става гадно. разбира се те са си готини хора като всички останали... но все пак да си хванеш някъв/ва такъв/ва е...странно и смешно! освен това пълните хора си избиват комплексите като се правят на мн важни и сякаш са най-красивите.. обратно на действителността ... това е от лични мои наблюдения.
от друга страна не трябва да имаме предразсъдъци и преди да почнем да говорим лошо за човека /независимо как изглежда и какъв е/, първо трябва да го опознаем. но не ми казвайте, че е важна само душата и ъкълът на един човек. нали като минавате по улицата не се заглеждате в грозни и дебери, а в стройни и красиви!? ако не е така, значи не сте добре.