- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем против АКНЕ
Хора предпоръчаите ми някой крем против акне който да се продава в аптеките ... не да ходя по кожни лекари и т.н.И да има ефект де
![]()
Благодаря предвартелно
Скинорен!Обаче внимавай да нямаш алергия към някоя от съставките например пропиленгликол.И се нанася само в "засегнатите участъци" така да се каже.
Обаче не знам защо винаги се търсят някакви мазила и кремчета.Може да се премахне акнето и с пиене на бирена мая или хапченца бирена мая!
И за колко време горе-доло като излезе пъпка я маха![]()
Скиноренът е добър,но не при всеки има ефект.Ако кожата ти е прекалено маэна ,може и да не ти помогне.Абе ако проблемът ти е сериэен не раэчитай на тея кремове ми иди на кожен лекар,какво те притеснява?Най-добре е
[size=7][b][u]fosse cos
Абе не е сериозен ами от време на време ми излизат пъпки което ме дразни, а аз искам да се мажа с нещо и въобще да не ми излизат![]()
malko e trudno da nameri6 lekarstvo,koeto da spre poqvata na papki.6tom ti izlizat papki zna4i kojata ti e takava.kogato mine periodat na akneto,to smao 6et se mahne i 6te sprat da izlizat papki.moje da polzva6 krem4e,za da izlekuva6 papkata,nop i da preotvrati6 poqvata i spored men.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Лептен...на един рожден ден го подарих на един бобър и сега има повече![]()
Ами така няма да стане!Първоначално написано от Анонимко
Ако имаше такъв вариант сериозно, мислиш ли, че професията козметик щеше да се практикува. Отиди в козметичен салон, мога да ти препоръчам дори един от най-добрите в София, но е сравнително скъп. Няма как да получиш свестен съвет, без да си казал дори какъв тип кожа имаш... Иначе за едно си прав - на кожен лекар НЕ ходи!
Големи са некадърници... Btw, дори само за консултация отиди и говори с козметик(чка, по-точно lol) уж като заинтересован евентуален клиент, за да получиш малко повече инфо и да си по-наясно с нещата. Ако си момче - пъпки е твърде вероятно да ти излизат чак до 25-6, но зависи от твърде много други фактори, за които инфо нямам.
Скинорен!Просто..има страхотен ефект още първата седмица.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз ползвам рецепта от кожека на майка ми, която е фармацефт!
Съставки:
1. 100мл Етилов спирт - 70%
2. 10мл Глицерин
3. 4 хапчета Низорал
4. 3 капсулки Хлорнитромицин
Всичките съставки може да ги намерите във всяка една аптека. Вземете си и една спринцовка, с която да отмерите 10мл Глицерол.
Приготвяне:
Стривате четирите хапчета Низорал (най-добре е да ги сложйите в лист хартия и да ги счукате с каквото намерите за добре) на прах и ги слагате в някаква чаша (за предпочитане с по широко гърло), която да има обем над 150 мл! След това взимате капсулките Хлорнитромицин и ги разтваряте и ги слагате в съда. Изливате цялото количество спирт в друг отделен съд! След това изсипвате половината от него в съда с вече стрития Низорал и Хлорнитромицина, и разбърквате старателно. След това добавяте и 10те мл Глицерол и продължавате да бъркате. След като вече няма отайка изсиптете вече готовата смес обратно в празното шишенце спирт и долейте от останалия спирт докато шишенцето не се наплни! Гледайте да долеете толкова от спирта, че шишенцето да е толкова пълно колкото е било в началото.
Ако се съмнявате и ви е страх да го поставите по кожата си, попитайте фарамцевта в аптеката за съставките и тяхното действие!
Успех!
Edit: За да няма въпроси от сорта на "Защо се ползват тези хапчета в състава на лосиона ?" - и двата вида хапчета са антибиотици, с противовъзпалително действие...
Edit2: Лосиона се нанася с памук на местата където има пъпки. Ако го нанасяте около устата гледайте да внимавате, защото има доста неприятен вкус.![]()
Най-добре е да го ползвате преди лягане, защото трябва да поседи поне 3-4 часа на ден за да има действие.
Edit3: За недосетливите - на сутринта измиите лицето си !![]()
![]()
![]()
a tozi skinoren kolko struva...priblizitelno za da znam kato hodq v aptekata da si go vzimam kolko pari she mi trqbvat![]()
взимала съм го 15 лв.Първоначално написано от beni7o0o
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
амии Лептен..![]()
Просто аз
Аз ползвам Acne Out и съм доволен.Това е лосион,само дето като си го сложиш,лицето ти става все едно има малко брашно по него,но за сметка на това е много ефективен,защото изгаря пъпките и ги премахва много добре.Пише по 3,4 пъти на ден,но аз се мажа по 1,2 пъти и пак има резултат.Желателно е да се слага вечер а не преди да излезеш примерно,защото се вижда или поне 2,3 часа преди да излезеш,за да може след това да си измиеш лицето за да не се вижда! Успех![]()
Priceless..
Този крем акне аут е невероятен,оправи ми абсолютно всички пъпки! Много съм доволна в аптеките върви 7-8 лв. Обаче трябва да го нанасяш или с ръкавици или с клечка за уши,защото ръцете много се изсушават и след акне аут можеш да си слагаш хидратиращ крем за лице. Изсушава, защото точно така и трябва,крема изгаря пъпките по този начин! Успех!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвай в трудни моменти, смей се когато тъжиш, лесно е глава да отпуснеш трудно е да победиш.
iskam da popitam krem zdrave pomaga li za akne
Аз помагам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!