- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Малко помощ, моля ви...
я ме светнете, моля ви се, как се теглят точно торенти. Ама подробно, като на идиотче, че хич ме нямаИ някой ако ми даде линк към оная програма, дето трябвала, цена няма да има. Много мерси наистина
![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Работата не е лесна честно да ти кажа...трябва някой човек да дойде у вас и подробно д ати разясни нещицата.
Значи като за начало ти трябва торент клент да речем BItComet има и по леки разбира се, но....нали
така може да си я свалиш от сайтчето им: http://www.bitcomet.com/doc/download.htm
Като натиснеш там..download now...инсталираш си я знаеш предполагам как run-next-i accept-next-next finish.
Така вече да предположим, че имаш клиента.Сега трябва да отидеш в някой торент тракер като например: www.arena.bg правиш си една регистрация.
Избираш си там филм download и в зависимост каква ти е даунлоад скоростта може да си чакаш и 2 дни докато се свали филмът например.
После като се е свалил филма т.е в биткомет пише 100% на свалено отиваш в C диска после в Program Files после в папка BitCOmet там избираш Downloads и там трябва да ти се е записал филмът.
Много, многог, ама много мерси {}{}{}. В момента се тегли едно филмче, мисля, че се получавадано, някой да ми стиска палци
и пак мерси
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House