.

Виж резултатите на анкетата: Как се предпазвате от нежелана бременност?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ползвам презервативи (какви?)

41 80,39%
  • пия хапчета (какви?)

6 11,76%
  • нещо друго. (какво?)

4 7,84%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Контрацепция?!

И така... Споделете вашия начин за предпазване от нежелана бременност. Бих помолила и да пишете защо сте избрали точно този начин и дали сте доволни от него!

Guest
    презервативи защото предпазват и от други неща дюрексче има ги навсякаде

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Презерватиеи. Приятелят ми ги купува.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз ползвам противозачатъчни хапчета - Регулон са моите. Досега не са ме предали . По принцип това е най-добрият метод от гледна точка на сигурност против забременяване. Ако човек е с един партньор и е сигурен, че е чист откъм венерически и други болести, осигурява и доста приятни изживявания и за двамата. Но пък си има и минусите: всички противозачатъчни създават условия за развитие на гъбички във влагалището, така че се налага на известен период от време да се провежда лечение против тях. Иначе, ако нямате сериозен приятел от поне 3 месеца без изгледи да скъсате, не препоръчвам този метод на контрацепция.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Презервативи-Durex
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Мм с презервативи!Най-често Дюрекс или Спортекс

Град
    selo СофиАА
    Durex -extra safe
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Хах ами аз не се предпазвам по никакъв начин.Просто приятеля ми си го изважда навън.

Презервативи използваме и си караме само на Durex за сега,защото сме много доволни :P
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Кондома рулз Дурекс...

Мега фен Аватара на koalka
    Презервативи....Дюрекс.

Град
    У нас

Ползвам презервативи.Принципно Дюрекс, ама и от други марки съм доволна, само Спортекс са ми правили проблеми ;)

още не съм в бранша
    Every second Chance begins with the firts step!

Guest
    хапчета,Ясмин,3 месеца,доволна

Град
    BG SOFIA
    Emi az izpolzvam durex \/ \/ \/

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    durex,a ako sme se razgore6tili do tolkova 4e da zabravim prezervativa...escapelle(mai taka se pi6eha),no ne prekalqvai s hap4etata!!!

Повечето май ползват презервативи. Имат си и недостатъци: късат се(макар и не толкова често), усещането не е същото, колкото и релефни точки и чертички да не им сложат, винаги трябва да имаш под ръка, а никога незнаеш кога и къде ще ти се прииска да правиш секс. Но пък не струват много пари и предпазват от болести, предавани по полов път.
    Хапчетата също си имат своите недостатъци обаче...имат множество странични ефекти( гадене, колебаещи се настроения, световъртежи и какво ли не), които могат и да не се появят, ама я си представете, че ги има. Не предпзават от венерически болести, което е важно според мен.Трябва да се пият редовно.

П.С Това беше бегла сравнителна характеристика между хапчетата и презервативоте...Който знае още, да пише!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe te moje i da se kasat,ama po-dobre da dade6 malka suma za tqh(kam 4lv-nai ka4estvenite)otkolkoto hilqdi levove za abort!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    abe te moje i da se kasat,ama po-dobre da dade6 malka suma za tqh(kam 4lv-nai ka4estvenite)otkolkoto hilqdi levove za abort!!
    Edin abort ne e milioni ... prosto ne e preporachitelen.
    Po temata - ne izpolzwame kondomi,nito piq hapcheta,priqtelq mi ne swurshwa w men.

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Edin abort ne e milioni ... prosto ne e preporachitelen.
    Po temata - ne izpolzwame kondomi,nito piq hapcheta,priqtelq mi ne swurshwa w men.
    Е не те ли е страх че ще стане беля?

Prezarvativi SPRTEX izglejdat zdravi4ki..do sega ne sa se kusali (da 4ukam na durvo)
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    varna
    Хапчетата също си имат своите недостатъци обаче...имат множество странични ефекти( гадене, колебаещи се настроения, световъртежи и какво ли не),

teq strani4ni efekti se otnasqt za hap4etata ot predi 20 god. sega nqma takiva ne6ta. az s1m na Yasmin ve4e pove4e ot godina i sam mn dovolna.vse pak ima6e strani4ni efekti no ne sa lo6i, gardite mi se ugolemiha malko v p1rvite 2-3 mes , kojata mi se iz4isti ot p1pki i tem podobni, bolkite pri menzis po4ti iz4eznaha, i sam spokoina kogato pravq sex. povqrvaite toi naistina e strahoten kogato ne se pritesnqva6 i ne misli6 za bebeta i t.n. moje6 izcqlo da se otdade6 na udovolstvieto....

Нов
    Guest

Лайфстайл Ултра тънки-> недейте....

Не успорвам усещането което ти дава тънкия презерватив , но се къса!!!
    Иначе какво да ви кажа веднъж се живее...
    За аборта нищо хубаво не мога да кажа, само знам че съм сигурен в това което правя, ако някой ден се случи нещо, се надявам да не съм аз човекът който ще настоява да се направи това нещо...
    Най-вече трябва малко отговорност, но както казах аз съм сигурен в себе си!
    Препоръчвам на всички които имат съмнения в партниорите си какво правят през самотните им нощи -> ползвайте презервативи, другите контрацептиви пазят само от бременост!

курзацепция

Добре, а имам въпрос към тези, които са на хапчета. Опишете прегледа при гиниеколог, който сте минали за да ви изпишат хапчетата.

Наистина и аз в последно време не съм чула оплаквания от странични ефекти на такива хапчета. Но ако ще ми растат гърдите....не, благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си