- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контрацепция?!
И така... Споделете вашия начин за предпазване от нежелана бременност. Бих помолила и да пишете защо сте избрали точно този начин и дали сте доволни от него!
презервативи защото предпазват и от други нещадюрексче има ги навсякаде
Аз ползвам противозачатъчни хапчета - Регулон са моите. Досега не са ме предали. По принцип това е най-добрият метод от гледна точка на сигурност против забременяване. Ако човек е с един партньор и е сигурен, че е чист откъм венерически и други болести, осигурява и доста приятни изживявания и за двамата. Но пък си има и минусите: всички противозачатъчни създават условия за развитие на гъбички във влагалището, така че се налага на известен период от време да се провежда лечение против тях.
Иначе, ако нямате сериозен приятел от поне 3 месеца без изгледи да скъсате, не препоръчвам този метод на контрацепция.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Презервативи-Durex![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Мм с презервативи!Най-често Дюрекс или Спортекс![]()
Durex -extra safe![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Хах ами аз не се предпазвам по никакъв начин.Просто приятеля ми си го изважда навън.
Презервативи използваме и си караме само на Durex за сега,защото сме много доволни :P
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ползвам презервативи.Принципно Дюрекс, ама и от други марки съм доволна, само Спортекс са ми правили проблеми ;)
още не съм в бранша![]()
Every second Chance begins with the firts step!
хапчета,Ясмин,3 месеца,доволна
Emi az izpolzvam durex \/ \
/ \
/
durex,a ako sme se razgore6tili do tolkova 4e da zabravim prezervativa...escapelle(mai taka se pi6eha),no ne prekalqvai s hap4etata!!!![]()
Повечето май ползват презервативи. Имат си и недостатъци: късат се(макар и не толкова често), усещането не е същото, колкото и релефни точки и чертички да не им сложат, винаги трябва да имаш под ръка, а никога незнаеш кога и къде ще ти се прииска да правиш секс. Но пък не струват много пари и предпазват от болести, предавани по полов път.
Хапчетата също си имат своите недостатъци обаче...имат множество странични ефекти( гадене, колебаещи се настроения, световъртежи и какво ли не), които могат и да не се появят, ама я си представете, че ги има. Не предпзават от венерически болести, което е важно според мен.Трябва да се пият редовно.
П.С Това беше бегла сравнителна характеристика между хапчетата и презервативоте...Който знае още, да пише!!!
abe te moje i da se kasat,ama po-dobre da dade6 malka suma za tqh(kam 4lv-nai ka4estvenite)otkolkoto hilqdi levove za abort!!
Edin abort ne e milioni ... prosto ne e preporachitelen.Първоначално написано от VerryBerry
Po temata - ne izpolzwame kondomi,nito piq hapcheta,priqtelq mi ne swurshwa w men.
Е не те ли е страх че ще стане беля?Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Prezarvativi SPRTEX izglejdat zdravi4ki..do sega ne sa se kusali (da 4ukam na durvo)
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Хапчетата също си имат своите недостатъци обаче...имат множество странични ефекти( гадене, колебаещи се настроения, световъртежи и какво ли не),
teq strani4ni efekti se otnasqt za hap4etata ot predi 20 god. sega nqma takiva ne6ta. az s1m na Yasmin ve4e pove4e ot godina i sam mn dovolna.vse pak ima6e strani4ni efekti no ne sa lo6i, gardite mi se ugolemiha malko v p1rvite 2-3 mes, kojata mi se iz4isti ot p1pki i tem podobni, bolkite pri menzis po4ti iz4eznaha, i sam spokoina kogato pravq sex. povqrvaite toi naistina e strahoten kogato ne se pritesnqva6 i ne misli6 za bebeta i t.n. moje6 izcqlo da se otdade6 na udovolstvieto....
Не успорвам усещането което ти дава тънкия презерватив , но се къса!!!
Иначе какво да ви кажа веднъж се живее...
За аборта нищо хубаво не мога да кажа, само знам че съм сигурен в това което правя, ако някой ден се случи нещо, се надявам да не съм аз човекът който ще настоява да се направи това нещо...
Най-вече трябва малко отговорност, но както казах аз съм сигурен в себе си!
Препоръчвам на всички които имат съмнения в партниорите си какво правят през самотните им нощи -> ползвайте презервативи, другите контрацептиви пазят само от бременост!
курзацепция
Добре, а имам въпрос към тези, които са на хапчета. Опишете прегледа при гиниеколог, който сте минали за да ви изпишат хапчетата.
Наистина и аз в последно време не съм чула оплаквания от странични ефекти на такива хапчета. Но ако ще ми растат гърдите....не, благодаря.