.

Виж резултатите на анкетата: Как се предпазвате от нежелана бременност?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ползвам презервативи (какви?)

41 80,39%
  • пия хапчета (какви?)

6 11,76%
  • нещо друго. (какво?)

4 7,84%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi otiva6 pri ginekolog,preglejda te i ti prepora4va kvo da polzva6,ti na kakva vazrast be6e?ako si kam 15-17ne e mn prepora4itelno da pie6 kontraceptivi za da ne si uvredi6 organizma(samo v mn kraen slu4ai)ina4e s prezervativi........o,i ako 6te smenqte pozata za analen-sa6to go smenq6(prezervativa)dori da ne e skasan!!

Мега фен
    Град
    SF
    Презервативи. Не е като да купуваме само една марка, ползвали сме и скъпи и тези за по 20 ст. Даже евтините не са ми правили проблеми, за разлика от Дурексите примерно
    Ина4е обмислям и аз варианта за противоза4атъ4ни, но пък изобщо не ми се иска да пия някакви такива хормонални хап4ета

Робинята на Quench

Използваме презервативи - Sportex в повечето случаи. За сега не сме имали проблеми, дано и за в бъдеще си остане така

Prezervativi.Predpazvat i ot veneri4eski zabolqvaniq.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Презервативи Дюрекс.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Посочих последното, защото пия хапчета и в повечето случаи ползваме и презервативи. до преди 2 месеца ги ползвахме на 100%, ама напоследък-не.
    Противозачатъчни-Диане 35.
    Презервативи-каквито дойде.

Почти на 18 съм и се замислям сериозно дали да не сменя презервативите с хапчета. Затова направих тази тема.Но така и никой не ми обясни как протича самия преглед при гинеколога с тази цел. Какво те пита, какво ти прави...Моля ви...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Почти на 18 съм и се замислям сериозно дали да не сменя презервативите с хапчета. Затова направих тази тема.Но така и никой не ми обясни как протича самия преглед при гинеколога с тази цел. Какво те пита, какво ти прави...Моля ви...
    Ако може и на мен да ми обясните ще съм много благодарна. Знаете, че си имам сериозен приятел и наскоро започнахме изобщо да не ползваме презервативи, та се чудя и аз дали да не започна да пия противозачатъчни.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Обяснете на непросветените! [-o<

Град
    Свищов
    Аз лично имам проблем-имам кисти на яйчника и без противозачатъчни е катастрофа. та знае се проблемът ми. Отначало решиха понеже съм по-слабичка да съм на по-ниско дозирани и пих Логест, но от тях нямаше ефект. за това минах на малко по-високо дозираните Диане 35. Иначе преглед-нямаше. Гинеколога ми в Свищов изписва Логест на всички момичета и не знам какви бяха там на зрели жени(по-високо дозирани). гинеколожката ми в софия изписва диане 35. по принцип гинеколозите имат договори да рекламират определен продукт и си изписват него. За това и преглед нямаше, ама грам. Иначе е добре хормонален тест. Правиха ми преди 4 години и се откри, че имам поносимост към тези хормони за това и приемът на противозачатъчни не ми вреди и не ми действа негативно. но за гинекологичен преглед и дума не става. Основно ме пита колко съм висока и колкотежа, дали се движа, колко дни ми е цикъла ей такива неща, за да прецени дали дозировката на хормони да е по-ниска или по-висока.

Фен
    Град
    v ku6ti
    prezervativi-sportex,pazqt ne samo ot bremennost,a i ne smqtqm 4e trq da se trovq izli6no s hap4eta
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Благодаря на Кремчето за информацията. Става ми ясно, че явно всички гинеколози действат по различен начин. Моя съученичка ми каза, че нея да я преглеждали на видеозон, когато отишла да й изписват хапчета...

Град
    Свищов
    това, както и гинекологичния преглед са леко безмислени. то е хубаво да те преглежда на видеозон. от подобно непреглеждане леля ми имаше куп проблеми зимата. Но това са холмони и дали матката ти е 8 см или 5 няма значение за техния прием. най-добре е хормонелен тест.

Град
    Свищов
    Сори за грешките-бях до сега на 1 рожен ден и пийнах

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Sportex...

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

На презервативи сме- Дюрекс. Просто все още не съм се решила да започна хапчета.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Презервативи..Дюрекс.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Презервативи Дюрекс.
    забравил е да спомене с Директно впръскване и зимна шарка [-o<

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axax rekalama: SAMO DUREEEEEX
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си