- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лепенки против забременяване!!!
спорет мен тея лепенки щи помогнат само ако си ги лепнеш на путката да си я запечаташ да не може да влезе чичко хуй![]()
може и да си на море, да плуваш в басейн или д се къпеш през 5 минути-няма да се разлепят. то да ни мислиш, че е като лейкопласта.Първоначално написано от aniezina
Ползвам тези лепенки от над 1година. Много са ефикасни. Това, че ще се разлепят при къпане е пълна глупост. Те са разработени да можеш да се къпеш, да ходиш на басейм, море, сауна и т.н. Сменят се един път седмично и се поставят само на определени места. Регулират цикъла идеално и нямат странични ефекти. От тях не се напънява както от някои орални контрацептиви. Съдържащите се в лепенките хормони са много по-малко като количество, защото се усвояват директно през кожата, а и не се отлагат в черния дроб както е при оралните контрацептиви. Що се отнася до това дали наистина предпазват от забременяване - да предпазват, защото откакто ги пия правя секс с приятеля ми без презерватив и той си свършва в менИ не съм забременяла
![]()
Щом си ги ползвала кажи тогава колко струват?
Между 20 и 22 лева, зависи от аптеката.
Между 20 и 22, ама това колко...опаковка ли или 1...?
Това е цената за 1 опаковка, която съдържа 3 лепенки и е достатъчна за 1 месец, защото четвъртата седмица от месеца не се слага лепенка и тогава идва цикълът. В общи линии трябва да си заделиш 20-22 лева на месец, ако искаш да ползваш тези лепенки.