.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

дадудуду
    Guest
    спорет мен тея лепенки щи помогнат само ако си ги лепнеш на путката да си я запечаташ да не може да влезе чичко хуй

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Сигурна съм,че не действат!
    Напротив, тези лепенки са същите като противозачатъчните. Абсолютно същите хормони, които обаче се абсорбират от кожата. Просто лепиш и забравяш за 1 седмица, а хапчето се пие всеки ден в точно определен час.
    Аз лично бих си взела, но не зная дали регулират цикъла като противозачатъчните. Единствено по-високата цена е спира.
    А този метод на контрацепция е доста по-сигурен от презерватива.
    Ок! А кво, няма да се къпеш ли? Няма ли да се разлепят?
    може и да си на море, да плуваш в басейн или д се къпеш през 5 минути-няма да се разлепят. то да ни мислиш, че е като лейкопласта.

Guest
    Ползвам тези лепенки от над 1година. Много са ефикасни. Това, че ще се разлепят при къпане е пълна глупост. Те са разработени да можеш да се къпеш, да ходиш на басейм, море, сауна и т.н. Сменят се един път седмично и се поставят само на определени места. Регулират цикъла идеално и нямат странични ефекти. От тях не се напънява както от някои орални контрацептиви. Съдържащите се в лепенките хормони са много по-малко като количество, защото се усвояват директно през кожата, а и не се отлагат в черния дроб както е при оралните контрацептиви. Що се отнася до това дали наистина предпазват от забременяване - да предпазват, защото откакто ги пия правя секс с приятеля ми без презерватив и той си свършва в мен И не съм забременяла

Щом си ги ползвала кажи тогава колко струват?

Guest
    Между 20 и 22 лева, зависи от аптеката.

Между 20 и 22, ама това колко...опаковка ли или 1...?

Guest
    Това е цената за 1 опаковка, която съдържа 3 лепенки и е достатъчна за 1 месец, защото четвъртата седмица от месеца не се слага лепенка и тогава идва цикълът. В общи линии трябва да си заделиш 20-22 лева на месец, ако искаш да ползваш тези лепенки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си