.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

кажете ми ...

ся аз мн си харесвам 1 момченце и тои е сърфист и футболист,
    аз не разбирам нито от едно от двете , неща да се правя на мн открехната но ми кажете нещияко др за обща култура
    благодаря предварително

Guest
    Е разни мачове не си ли гледала

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И мен никва ме няма на тия теми, и почти винаги изцепвам нещо от сорта на "Аз ли? Аз мога да играя футбол. Какво му е сложното, просто гониш топката" или некъв такъв тъпизъм.

аххаха, еми няма да му говориш за футбол, пък и кое момче желае още в началото приятелката му да се бърка в личния му живот..
    като за начало си говорете за нещата от живота и за живота от нещата.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Еми накарай го да те научи Моя бившия беше луд на тема футбол, и умираше да ми обяснява кво е тъч, кога има фал и още такива...много беше забавно...за него де Или пък му кажи :" Искаш ли да играем на футбол?..Аз ще съм вратарката а ти ще ми вкарваш голове с двете си топки?..." Е тва изречение ако е придружено с палаво разтваряне на краката, полудяват...пробвала съм Абе ако имаш малко въображение можеш да извлечеш много от незнанието си
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен
    Град
    София
    Помоли го да те научи,така ще е най-добре , аи ще е + эа вас
    [size=7][b][u]fosse cos

пфф аз миналата година...заради едно момче гледах всички мачове...следях първенства, коментари...вестници си купувах...в интернет четях...
    уеко бях изтрещяла на тема футбол... нашите даже почнаха да ме гледат странно...че и знаех и за тенис, и за плуване...аве, мани мани... и т'ва само за едно момче... поне си обогатих общата култура тогава... но скоро не съм гледала ни един мач...не, защото не обичам или ми е досадно... а просто..... нямам време И за това...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Амии аз пък доста гледам футбол.но не разбирам защо трябва да си говорите за това.След като не разбираш и не ти е интересно не би трябвало да си говорите за тфа и толку
    just a kid۵

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Няма смисъл да се правиш на заинтересована от футбол, само и само да го впечатлиш. Поне аз така си мисля. Всe ще имате общи теми за разговор...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

na men mi e zabavno no nerazbiram (mb za tva)
    sega pone znam kakvo zna4i na6ta sistema 442

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    И моя е луд на тема футбол, обаче си говорим за съвсем различни неща от самото начало. Ако почне да ми обяснява нещо за футбол му казвам:
    "Да ти кажа ли, че не си си намерил слушател или сам ще се сетиш?"
    И млъква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си