- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite za serioznite vrazki?
На 18 години съм, малка се влюбих, затова взимам отношение по темата.Първоначално написано от `Death`Whore``
Бях в началото на 7-ми клас, когато се влюбих. Просто се харесвахме, лапешка работа, но някак си се задържахме заедно, не искахме да сме един без друг. Като тръгнахме, бяхме големи лапета и двамата, не се познавахме, не си споделяхме, лапешка работа. Но имаше нещо, което ме караше да искам да го опозная. Продължихме да ходим и заедно израстнахме. Бях на 14 години, а чрез него аз не само изпитах очарованието на първата и ИСТИНСКа любов, но и научих много важни уроци за живота. За няколко години преминахме през ужасно много неща, през много изпитания. Научихме се да си споделяме, да се съобразяваме един с друг, да сме си подкрепа. И не сме си омръзнали. Все така си липсваме, когато единият отиде извън града за няколко дни, все така се ревнуваме, все така се харесваме. Помагали сме си много. Имало е моменти, когато целият ми свят е рухвал, имала съм проблеми в училище, у дома, навсякъде. Тогава отивах при него, защото той ми беше утеха. Друг път той е идвал пеша посред нощ(той е от друг град, на 3 км от моя), защото се е скарал с майка си примерно и иска да поговори с мен...Стояли сме с часове мълчайки, когато е бил тъжен. Просто съм му стискала ръката и съм чакала да ми сподели той какво има...
ИМА ЛЮБОВ, дори когато си малък, стига да отвориш сърцето си за нея. Да, в началото не предполагах,че ще излезе нещо сериозн, харесах си го както другите момчета преди него..Но това прерастна в нещо много по - голямо и красиво. Рядко става така, но аз познавам още хора, които са изпитали същото. Та аз нямах и 14 навършени години, когато тръгнах с него, скоро навърших 18, това доказва, че е възможно човек на тея години да е сериозен...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ауе заебеете ги сериозните връзки - Свободата на духа 4евър![]()
е за пръв път имам сериозна връзка..щото срещнах наистина перфектното момче![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
И аз така.. и тя ще свърши утре![]()
УМИРАМ ДА ИМАМ ТАКАВА![]()
![]()
Много е хубаво, знаеш, че имаш някой до себе си който да целуваш, гушкаш да му се отдаваш... да ти е хубаво.. да споделяш, да прекарвате свободното си време заедно и веселомного е хубаво, много много по хубаво от "връзките" за по няколко седмици...
Приятно е да имаш някой до себе си и да го обичаш и да сте дълго време заедно...но когато се разделите страшно много боли...за някой действия на човека до себе си даже неможеш и да предположиш въпреки че си бил толкова време с него...например 2 години заедно с някой и той ти се забива с приятелка която познаваш от 9 години..мн приятно нали?
И ние си имаме нашите проблеми, но дори и с тях аз съм щастлива с тази моя връзка и смея да кажа, че е сериозна.
Въпреки че имаме и трудности е наистина добре като ги разрешаваме заедно и се справяме с тях.Не сме минали през много неща, но не са били и малко.Наистина съм щастлива и за нищо на света не бих сменила човека, с който съм.Обичам го, той го знае.
Шери, сама признаваш, че е трябвало време и доста отношения, за да проимате дори връзка - в началото сте били гадженца просто и си го харесвала. Има разлика между влюбване и обичане. И не съм казала, че човек не може да се влюби на такава възраст.
Типичен пример за несериозна връзка. Ако тя беше сериозна, той поне щеше да се съобрази и да не се занимава с твои приятелки.Първоначално написано от iskamTe_vednaga
И едно уточнение - и в сериозната връзка човек може да има свобода. Аз имам сериозна връзка и имам свобода, казвам го напълно уверено. Излизам с приятели, били те мъже или жени, ходя по концерти и партита без него, на купони - също. И се опитвам да му отвръщам със същото, макар че ми е трудно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не са за мен![]()
Давай свобода, за да видиш човека до теб дали те обича и дали държи на тебе. Тва е истината. По тва се познава кой/я е кръшкач и кой/я верен/вярна.
Не е важна тази свобода, важна е личностната свобода. Никой не го знае по-добре от мен...иначе е добре да има и свобода човек да избира с кого да бъде, ако другият има силата да му я даде...
Дам, бяхме само гаджета няколко месеца, в средата на седми клас вече се обичахме. Звучи странно толкова рано да обичаш, но не бяхме просто влюбени, а се обикнахме истински. Именно затова сме толкова време заедно. Да не мислиш, че на мен ми беше лесно на толкова крехка възраст да се съобразявам с някого? Да правя компромиси заради връзката ни, да му доказваш всекидневно обичта си, да съм му вярна и т.н...За едно момиче, което е било малко и не е знаело какво е връзка, е било трудно, но съм го направила поради някаква причина. Тя е била ужасно мотивираща. Нещо в него ме грабна и ме накара да порастна преждевременно, да бъда по - сериозна от връстниците си, да обичам силно. И не съжалявам. Какво като съм пропуснала някакви пиянски събирания и флиртове с първите срещнати пичове(както правят повечето момичета без гаджета)? Аз не съм вързана, не съм затворник. Не съжалявам, че малка се влюбих, защото освен тревоги, това ми е донесло ужасно много мъдрост, топлина и красиви спомении. Ужасно много обич...Първоначално написано от `Death`Whore``
А колкото до свободата - моят приятел е ужасно ревнив и рядко излизам на рожденни дни и купони без него, е, отивам, ама често има сръдниЩе кажеш, че не е правилно от негова страна. Ама няма как да му се сърдя, след като и аз съм същата, прекалено силно го обичам и го ревнувам от всичко и всички и искам постоянно да съм с него... Но и аз го пускам да излиза без мен, някой път ми е кофти, но гледам да не го показвам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
да си призная аз това търся в едно момиче!!!знаете какво имам напредвит не е нужно да пиша цели романи![]()
ами то може да е приятно... и аз мечтая за такова "чудо" но както казват някои хора "такова животно нема"... от любов умирам.... от мъка падам и ставам.... но за сериозна връзка мога все още да мечтая....Първоначално написано от iohanka_sladuranka
П.П. Хубаво е човек да има някои любим до себе си с който може да изживее незабравими моменти изпълнени с много радост
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Преди не ги харесвах,мислех ги за глупост .. Сега имам такава.. Чуството?! Страхотно е!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Значи всяко правило си има изключения, ако има достатъчно силно желание...Първоначално написано от sherry
А за другото не те осъждам. Нямаш представа каква мъка ми беше да свикна с новия си приятел /нов-нов, половин година вече сме заедно/ - аз бях свикнала да задушавам и да бъда задушавана, а той от почти 3 години не беше имал връзка и беше свикнал на пълна свобода...но както казах, се опитвам да му я давам, защото той ми дава моята...и наистина много оценявам това. А и е вярно, че ако някой от нас иска да се изчука с друг, не му трябват купони или други извинения - казваш, че спиш в къщи, и работата става.![]()
Predi bqh na mnenie,che serioznite vruzki sa gubene na vreme i sa samo za glupaci.No s vremeto razbrah,che e hubavo da imash nqkoi do sebe si ,na koito da razchitash,da obichash,da se doverqvash i t.n. Istina e,che ponqkoga stava ednoobrazno i pisva,pochvash da si mislish kakvi qki sa bili kratkite vruzki.No kato vidish choveka,s koito si razbirash,che toi ti e nai-vajnoto i samo usmivkata mu ti e dostatuchnaPo-dobre edna seriozna vruzka pred bezbroi mnogo kratki...
Сляпа ли си?Първоначално написано от `Death`Whore``
Абе сериозните връзки са хуваво нещо ,стига да олучиш човека с който да си сериозенАко се обичате и разнообразявате със всеки изминал ден ,няма да усетите времето как минава и вече сте сума ти време заедно,но ако във връзката не си давате свобода ,няма разбиране има много ревност просто цялата тая работа е много тежка!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Това просто показва, че той няма елементарно уважение към теб и връзката ви, която ако беше била сериозна, щеше да уважава.
Пуф, на 13 ми се размислили за сериозна връзка. Днес майка ми и баща ми правят 31 години брак. Заедно са почти 35 години. Имат 2 деца. Не са си изневерявали, обичат се и се уважават. Ей, това е сериозна връзка. Нашето на фона на подобни връзки е нищо!
Моите са заедно от около 25 години, тати от година и половина е в чужбина и абсолютно всеки ден си пишат и-мейли, чатят си и си говорят по телефона.![]()