- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- s kolko partniora ste bili?
как да имаш думи?Първоначално написано от sinful`girl
на 18 и си се ебaла с 4етирима?
ми ти си си потенциално кyрвенце!
за 18 най-много, ама наистина най-много до 2-ма и то поне единия да ти е повече от година бил гадже, а другия нещо да те е излъгал... примерно
ама 4 бр. за 18 годишна си е кyрвентийска работа... пък на 17 с 8 или на 16 с 10, значение няма.
щом не сте девствени, броя си го знаете само вие и ви тежи на съвестта.
сами си преценете дали сте или не сте кyрви.
С единият съм ходила 8 месеца,с другия 11 така че не ми говори ако обичаш...колкото до др двама да,за по една вечер бяха и точно за тва съжалявам.....И как прецени,че съм потенциално курве нз,аз не се имам за такава.Първо щото за първи път се нае*ах,когато бях на 16(нормална възраст нито мн рано,нито мн късно). Второ с двама от тези съм имала дълга връзка,колкото за др които ми бяха за едн вечер нищо не мога да кажа,защото наистина е курвенско,но тогава толкова съм и мислила...минало...Важното е ,че в момента мисленето ми не е такова!!!! И за тва не ми казвай,че съм потенциална курва без да ме познавашПървоначално написано от докторчето с С класата
![]()
Бих желала да те попитам и аз нещо - защо като сте от три години заедно с гаджето ти, в подписа ти пише две години и нещо?Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Сега ще кажеш, че се заяждам,ама когато е написано нещо, и под него виси лъжа, трудно е да повярваш на него, даже и да е истина!![]()