- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да целуна най-добрата си приятелка?
Много ми е чудно как мога да и покажа че тя е нещо повече за мене.. от както ме отряза (година) сме приятели! ВЯРНО МНОГО ДОБРИ!... всичко си споделяме и така нататък... но искам да я целуна СУПЕР МНОГО.... но незнам как, направо
. Моля ви се дайте ми някъкви идеи
![]()
Първо разбери има ли си приятел, после я целуни но избери подходящ момент, да е в настроение , щом сте били гаджета и сте приятели надявам се да няма проблеми [-o<![]()
„Господ-Бог изчислява диференциалите емпирически“ „ Господ не играе зарове.“
Аз само и признах чувствата си... и тя не ми отвърна с такива... Вярно е че си няма приятел но не съм сигурен че не харесва някои... и сме само приятели (както казах добри)
Ми..никак.Смисъл тя ти е най-добра приятелка едва ли ще се почувства добре,особено щом те е отрязала.Аз а твое място щах да съм пас..Но ти си знаеш най добре,ако държиш толкова леко и нежно се приближи към нея и допри устните си до нейните..сам ще решиш какво да правиш според реакцията и.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Може би ти е много кофти,но по-добре не го прави!Все пак не ти е отвърнала,като си и приэнал какво чувстваш...!Какво ще постигнеш като я целунеш?Най-вероятно нищо,освен да ти се раэсърди и да се скарате.
[size=7][b][u]fosse cos
Ще си развалиш приятелството защото тя, ще се отдръпне от теб, когато се опиташ да я целунеш. И ако сега сте много добри приятели, то после може да станете само добри познати.Първоначално написано от Rapture
ако я целунеш с приятелството ви е край но ако си инат и на всяка цена си готов да я целунеш седнете някаде (в заведение/пеика) и като я гу6не6 ( ушш от приятелски чуства ) тогава я целуваш успех![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Тя е права...най много да я загубиш и като приятелка..не си струваПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ми заведи я на кино,после отидете на разходка,изчакай подходящия момент и![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Никога няма да разбера момичетата![]()
![]()
![]()
oy... vij ako edin ot 2mata mi nai dobri fr napravi tova.. krai s priqtelstvoto ninie s ediniq se zaka4ame toi mi e muj tva onova.. ama na bazik
ako verno po4nat takiva edni neshta.. NE ne moga da si go predstaq
a i shtom vednuj te e otrqzala ne mislq 4e sega trqbva da q
kazvam ti prosto az kkak bih reagirala.. a ti si pravi kakvoto smetnesh za dobre
![]()
Най-вероятно ще те отблъсне и ще си развалите отношенията.
Съветвам те да не опитваш...
мисля че тя има съмнения в чувствата си... беше ми казала че е мислила върху думите ми че я харесвам (че съм влюбен) но не е било честно спрямо мене да изпитвам такива чувства... и сега от време на време когато стане дума някъде в компания за Чувства... тя "забива"
Не я целувай. Не си губи приятелката. Минал си границата на приятелството,която няма общо с интимната връзка за нея. Малко боли,ама е по-добре да го осъзнаеш отколкото да се пробваш и да бъдеш съкрушен.Първоначално написано от Rapture
+тва тя те е отрязала веднъж - втория път ще направи същото.
Съгласен съм с теб-тя те е отрязала веднъж вече-невярвам нещо да се е променило за тази година.Първоначално написано от BAYO
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
интересно аз съм в същата ситуация. като останете насаме някаде приближаваш се уш да и кагеш нещо и БАААААААМ я засмукваш.От там има две възможности да земе да ти плямпа нещо на което отвръщаш"длъжен бях да опитам" и после забравяш за нея и втората вазможност продължавате с целувки![]()
поне аз така съм намислил може да я загубиш за един период от време като приятел но помисли какво може да спечелиш оспех ти пожелавам и на същото се надявам
Spodeli i kakvo 4ivstva6 kum neq.Ako vidi6,4e i tq proqvqva interes kum teb q celuni,taka moje6 da izbegne6 eventualni situacii na otkaz,v smisul kato govori6 predvaritelno s neq 6te se izqsnite,a ne da trugne6 da q celuva6,a tq da te otreje.Ako puk v momenta nqma 4uvstva kum teb napravi taka,4e te da se poqvqt,za6toto edna vruzka minava purvo prez priqtelstvoto.Uspeh!!!
СПоделил съм..... а това "да я накарам" да изпитва чувства към мене... малко ми е тъмно като идея как ще станеПървоначално написано от fantasigirl
![]()
а де.....
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
С език![]()
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Как да стане ? Хммм мноо такъв въпрос ... странен ...
Еми пробвай да се сближите максимално. Бъди мъж и я разбий от внимание. Бъди общителен мил ... абе треа и влезнеш под кожата, за да разбере, че е желана, че е специална за някой ... знам ли ... нещо такова тряя да се случи.
Здравей! Аз имам историйка подобна на твоята. С бившия ми приятел бяхме заедно 2 години и малко отгоре.. След като се разделихме, запазихме дорбите си отношения и до ден днешен сме приятели. Аз бях тази, която прекрати всичко.. Случвало се е на няколко пъти той да се опитва да се 'доближи' до мен.. да ме целуне и т.н. Само че аз не мога да отвърна със същото, поради редица причини.. Но пък след един разговор по м/у ни си изяснихме всичко.. и така той като че ли се поуспокои. След като си казахме кой как се чувства всичко стана по-лесно. Опитай.. поговорете.. а и понякога е по-добре да съхраниш едно приятелство, отколкото да се отдадеш на чувства..
Първоначално написано от BAYO
Само такова чуство ли имам че ако ти си на нейно място ще се дръпнеш настрани.. или по лошо.... много е странен въпроса.. ако мога сам да реша и да действам изобщо нямаше да го давам като тема.. ама се съдирам от мъка и незнам какво да правя...![]()