.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Rapture
    Никога няма да разбера момичетата
    Просто не се опитвай. Приеми ги такива каквито са....

А за приятелката- ако бях на твое място( а аз не съм!),нямаше да предприема нищо. Тя те е отхвърлила веднъж,защо мислиш,че чувствата и са се променили?
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Тя те е отхвърлила веднъж,защо мислиш,че чувствата и са се променили?
    Просто защото хората се променят, както и чувствата им... Особено в пубертета (ох, как я мразя тази дума)... И защото има надежди...

Rapture
    Guest
    ОоОооООоооо.....

НЕЗНАМ!!! ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ ОТ ТОЯ ЖИВОТ.... ОТ 1 ГОДИНА САМО НЕЯ ИСКАМ НИЩО ДРУГО

Guest

Re: Как да целуна най-добрата си приятелка?

Много ми е чудно как мога да и покажа че тя е нещо повече за мене.. от както ме отряза (година) сме приятели! ВЯРНО МНОГО ДОБРИ!... всичко си споделяме и така нататък... но искам да я целуна СУПЕР МНОГО.... но незнам как, направо . Моля ви се дайте ми някъкви идеи
    Ми вадиш си кура завираш й го в устата и почваш да викаш "ЦЕЛУНИ ГО КУЧКОООО МАМАМ ТИ ДЕБА КУРВОООО АХХАХАХАХАХ АХАХАХ АХАХАХАХ" и т.н.

Егати!
    100 Пъти да я бях целунал за тва време дето се нищи темата .
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Егати!
    100 Пъти да я бях целунал за тва време дето се нищи темата .
    ЗА ТОВА ВРЕМЕ ВЯРВАЙ МИ ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА ПРОДАВАХ.......

Супер фен Аватара на bEbsI
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Rapture
    Guest
    живот пълен с емоции и страхове.... погребах аз някъде по пътя моята душа и никога няма да мога да я изкопая 2-ри път.....

Събирам кураж... откажа се (за добро).. събера кураж... ПАК СЕ ОТКАЖА (ЗА ДОБРО)....е какво ми остана.... празно тяло с изгубена душа....

Събирам кураж... откажа се (за добро).. събера кураж... ПАК СЕ ОТКАЖА (ЗА ДОБРО)....е какво ми остана.... празно тяло с изгубена душа....
    Ми вземи едно мъжко решение, ма. Или се откажи завинаги, или си направи проклетия ход.

Rapture
    Guest
    Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията[/b]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kaji i 4e q haresva6 kato priqtelka no ne q celuvai-dr imat pravo!!

Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията
    Последствията няма да са по-лоши от положението, в което си изпаднал. Нека ти обобщя:
    1: В момента тя не е твоя, а ти цял ден се мъчиш и се чудиш, дали е възможно това да се промени
    2: Ако се пробваш и тя ти откаже - пак няма да е твоя, но поне ще знаеш, че си опитал, че не е станало и че можеш да продължиш напред.

ло-ги-ка

Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията[/b]
    И кое му е трудното да зи "завреш" езика в устата на някого?
    Тоя израз е на една френдка,която след като го каза, направи демонстрация за подрастващите...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си