- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да целуна най-добрата си приятелка?
Просто не се опитвай. Приеми ги такива каквито са....Първоначално написано от Rapture
А за приятелката- ако бях на твое място( а аз не съм!),нямаше да предприема нищо. Тя те е отхвърлила веднъж,защо мислиш,че чувствата и са се променили?
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
ОоОооООоооо.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЗНАМ!!! ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАМ ОТ ТОЯ ЖИВОТ.... ОТ 1 ГОДИНА САМО НЕЯ ИСКАМ НИЩО ДРУГО![]()
Ми вадиш си кура завираш й го в устата и почваш да викаш "ЦЕЛУНИ ГО КУЧКОООО МАМАМ ТИ ДЕБА КУРВОООО АХХАХАХАХАХ АХАХАХ АХАХАХАХ" и т.н.Първоначално написано от Rapture
Егати!
100 Пъти да я бях целунал за тва време дето се нищи темата .
Light The Universe
ЗА ТОВА ВРЕМЕ ВЯРВАЙ МИПървоначално написано от Valar
ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА ПРОДАВАХ.......
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
живот пълен с емоции и страхове.... погребах аз някъде по пътя моята душа и никога няма да мога да я изкопая 2-ри път.....
Събирам кураж... откажа се (за добро).. събера кураж... ПАК СЕ ОТКАЖА (ЗА ДОБРО)....е какво ми остана.... празно тяло с изгубена душа....![]()
Ми вземи едно мъжко решение, ма. Или се откажи завинаги, или си направи проклетия ход.Първоначално написано от Rapture
Лесно е да го кажеш... трудно е да го направиш... ОЩЕ ПО МАЛКО при мисълта за последствията[/b]
kaji i 4e q haresva6 kato priqtelka no ne q celuvai-dr imat pravo!!
Последствията няма да са по-лоши от положението, в което си изпаднал. Нека ти обобщя:Първоначално написано от Rapture
1: В момента тя не е твоя, а ти цял ден се мъчиш и се чудиш, дали е възможно това да се промени
2: Ако се пробваш и тя ти откаже - пак няма да е твоя, но поне ще знаеш, че си опитал, че не е станало и че можеш да продължиш напред.
ло-ги-ка
И кое му е трудното да зи "завреш" езика в устата на някого?Първоначално написано от Rapture
Тоя израз е на една френдка,която след като го каза, направи демонстрация за подрастващите...![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....