- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЯ НЕ ЗНАЕ ЧЕ Я ОБИЧАМ
Добра вечер, на всички мозъци и съветници на тийн обществото, ОТ тийн обществото надявам се да ви затрудня максимално. Надявам се да получа отговор върху който мога да помисля и да дейставам, а не да получа отговор "ОСАТВИ Я ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ЩОМ Е ЩАСТЛИВА" по- дяволите писна ми все аз да съм нещастника и да гледам момичетата които истински харесвам отсрани всеки божи ден и да не правя нищо защото си имат притятели, този път съм твърдо решен да дейстам егоистично, Защо? Защото от 1-випърви клас все гледам момичетата от страни сега съм 10-ти сметнете какво съм преживял всяка една вечер, всеки един ден всеки един миг в който ги виждам. Та да се върнем на причината заради която реших да напиша темата, момиче което е от моя клас има си приятел от 3 години, всеки ден я виждам гледам я и не мога да издържа повече защото, всичко толкова години се повтаря, в 2 момичета съм бил влюбен истински едното от 1ви до 7 ми клас, за 7 години гарантирам, че повече от 2 пъти здрасти не ми е казала, но любовта си е любов дойдох в друг град друго училище и от октомври 2006 до днес все гледам, виждам, харесвам, обичам, мечтая, желая НО ИМА ЛИ НАЧИН ?! Тя има приятел от 3 години![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Господ-Бог изчислява диференциалите емпирически“ „ Господ не играе зарове.“