- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe e nai-dobro i koe ste predpo4eli vie ?!?!?!?
Iskam da popitam predimno momi4etata,a i mom4etata ako te sa vzimali...koi test za bremennost pokazva nai-vqrno...koi e "nai-dobyr",ako moje da se kaje taka.Molq vi da mi kajete,za da znam!!!Mersi \
/
surecheck =D>
imam v predvid mom4eta,kato sa vzimali za priqtelkite si de...nadqvam se,4e me razbrahte,ama se pak...6toto ima nqkoi deto sys sigurnost nqmae da razberat k`vo sym imala v predvid i 6e ima da se hilat 1 4as.Aide![]()
Значи аз си купувам един нов тест-казва се Clean!Американски е и е точен на 99,99%...значи има го в 2 варианта..единия е само с касета,а другия с касета и със лентичка!Демек двойна проверка с един тест!Много е готин и не трябва да се съобразяваш с цикъла дали закъснява вече или не и т.н.Това е теста номер 1!
П.С. Sure Check е най-големия буклук и много често дава грешен резултат! :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз само Surecheck съм взимала, дано не ми се налага често да си взимам, че да изследвам марките![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
\/ Surecheck \
/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Еми досега съм използвала само SureCheck
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Първоначално написано от stra6no_sexy
![]()
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
i az taka!!!Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Не си спомням как се казва, някакъв американски е. С касета и ленти4ка, демек 2 в 1![]()
Шуър4ек е боклук. Няколко пъти съм разказвала за мои познати, на които им е от4итал грешен резултат.
Изкара една девойка бременна, беше се побъркала горката.
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от InvaiDeR
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Еееееееееее недей така. Правила съм си 2 пъти и 2-та пъти е отрицетелен. Не виждам да съм бременна.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
а да сте забелязали че на Surecheck пише "made in china"
Mersi.Pitam,6toto mnogo pyti sym 4uvala,4e Sure Check nestruva...za t`va poitah da vidq drugiПървоначално написано от malkoto_sladur4e
mersi
SureCheck
surecheck
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от obi4am_vodkaa
emi az kato zemax posledno samo kazax na aptekarkata da dade nqkaf i tui to..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!