- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти?!
Така значи въпроса ми е какво мислите за лубрикантите? Какво е усещането? Различно ли е? По-добре ли е и какви сте ползвали ако сте ползвали?
Какво ви е мнението за новоизлезлите дюрекс плей лубриканти? Добри ли са? Стават ли и за анален секс? Каква е разликата между зеления и синия лубрикант? Създават ли проблеми с презервативите?
Няма проблеми с презервативите тъи като са на водна основа и е по-добре...но за анален секс има и по-добри лубриканти от Дурекс![]()
Не съм пробвала, но сигурно е по-чко с лубрикант, защото аз лично имам този проблем (или презервативите го имат, не знам), че като се срещнем и се изсушаваЗатова минах на противозачатъчни и нямам проблеми от този род.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами при анален секс позлваме дефламол..и чесно казано много добра работа върши ама мисля да купя гел на Durex да го видя как е и той![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ами аз от тоя на Durex Play не съм особено очарован ... не съм ги пробвал всички видове дено тоя който взех не ми хареса много, според мен е по скоро лепкав ... а и тоя който аз взех не става за анален секс, ментов е, усещането е доста интересно
хем хладно, хем леко парещо
наскоро си купих Gleitgelen на дозички от аптеката и съм доста доволен, стават и за анален секс, една дозичка е 6.5 мл и е повече от достатъчна за 1 път, цената е доста добра, около 1.30 лв
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
какво е лубрикант ?
Еми вазелинПървоначално написано от Анонимко
не точно ама такова дето овлажнява
![]()
абе лубруканти , я бегай - по-добре да се посипеш с пясък , кви са тия педерастки истории
Това се води "грубо"Първоначално написано от bniggaz
malkoto_sladur4e kak smeeeeeee ?
абе грубо , дреме ти патката ,важното е секс да имаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва не беше ли против изгорено!?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!