- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е женкар,но го искам.
Начии проблема ми е доста тъп,но все пак..Наскоро се запознах с едно супер готино момче,може би най-сладкото момче което съм виждала някога..Просто е нереален..Усещам че има някакво привличане между нас..и май не само от моя страна..Обаче той самия си казва че е изневерявал на бившето си гадже,че не е изпитвал нищо към нея но е бил с нея,че се е държал гадно с него а тя е ходила по задника му..Знам че е нормално след като е толкова сладък и печен всички момичета да му се лепят и да е женкар,но просто го искам..Не мога да изпусна такова момче..няма да си го простя..но от друга страна може би ще съм единствената която няма да му пусне..![]()
Ми, бъди с него.Тогава като знаеш, че е женкар защо се притесняваш?Трябва да избереш-дали ще бъдеш с него или не, защото така се е държал?Ти сега искаш да се държи прекрасно с теб и да не е женкар, явно не може и двете.
както сама каза.. най-много и ти да го гониш а той да ти "изневерява".... ще те боли... ще плачеш..... ЗА КОЙ ? за тоя дет д.ха
РАЗМИСЛИ КАКВО ПРАВИШ..
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Като го харесваш толкова тръгни с него. Но ако е женкар не очаквай сериозна връзка. Ясно е ,че има физическо привличане... ако си за едното чу**не няма проблем. Съветвам те да не вкарвам много чувства с това момче,каквото и да става.Първоначално написано от Анонимко
Тръгни с него ако толкова си хлътнала по него,но си имай едно на ум.И спокс после с гордост ще разправяш как само ти не си му пуснала.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ами можеш да тръгнеш с него ,но не очаквай сероэна връэка!после ако тегли чертата няма да имаш право да го виниш,эащото все пак си няасно що эа стока е...!Тръгнесе ,иэебете се и точка.надали имаш други очаквания...
[size=7][b][u]fosse cos
a ot kyde si sigurna 4e e jenkar a ne 4e tva e prosto edna poza
Аааййде малко по-щастлиивоо! Трагвайте, кфо толкова - гледай да не ти пука много много за него и толковааа!
мислиш ли, че му пука дали ще му пуснеш ? тъпа малка путкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Дигиталния, да не са те наказали с отнемане на аватар?? Ти ли си оня дету преди имаше готин пич на аватара?
Ako ima6 vuzmojnost trugni s nego,no ne se ostavqi da te ma4ka i ti da pravi6 vsi4ko kakvoto toi iska,pokaji mu,4e ti ne si edna ot drugite![]()
Ако толкова го искаш тръгнете-все пак знаеш какво да очакваш от него и може би ще го приемаш по нормално.
Но помисли какво искаш да си-една в списъка с многото му приятелки или първата(и може би единствена) в списъка с тези дето са го отрязали![]()
just a kid۵
да аз съм. но не слушах и ми го махнаха.Първоначално написано от Анонимко
е кво , ше ти го вовре па че доде друг
Ще си поредната рибка, в неовия аквариум. И ако тоя статус те задоволява, не си криви душичката и се пробвайте. Ама не се влюбвай, че ш'те чакаме тука за следващата ти тема ... скоро![]()
Що ли ми звучи познато..? Аз веднъж се излъгах с един такъв(даже беше съвсем скоро) и после си изревах очите..щом толкова го искаш,пробвай се с него,обаче си имай едно наум,че щом е изневерявал на гаджето си,кфо му коства да изневери и на теб.. късмет!
hodi s nego. ako ne trugne6 s engo o6te dosta vreme 6te sujalqva6 i 6te si misli6 kakvo li bi bilo da ste zaedno. po-dobre trugni s nego no ne vlagai mn v tazi vruzka. nai -dobrte ako ti go zareje6 purva taka 6te otneme6 vazmojnostta da obqsnqva kak te e minal i zarqzal kato drugite
Ами пробвай се с него може пък да го промениш нищо не се знаеНо не влагай много чувства да не си после ти прецаканата
Хайде успех
Правете любов,а не война
Every second Chance begins with the firts step!
Сама си каза, че е женкар.. Така че няма проблем да тръгнеш с него.. Ако наистина искаш.. И аз се излъгах да тръгна с един женкар... Но сега сичко при нас е толкова сложно, че аз се държа по-гадно от колкото той.. И двамата ни боли.. Но все още не късаме само защото намерихме в другия част от себе си... Аз вече съм зависима от него...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Здравейте не искам се хваля, но очевидно няма как да не го напрая. Мисля че аз съм осъвремена версия на Дон Жуан, умея да умайвам момичетата но в повечетро случаи и контакта с очите е достатъчен за един сполучлив флирт с цел секс, в което съм мн добър и момичетата просто сами ме свалят но според мен тази роля е на мъжа за това мн рядко прибягвам до това. Аз съм един спортно активен и полово активен мъж който е атлет в леглото с 18 см патка 15 см дебелина, и по твърда от стомана(не е кокал за всяко куче), симпатичен сладак сам, с остър ум, забавен, красив, добър, притежавам качествата да бъда господ, но точно тази моя самовлюбеност ми е проблема тази маниакалност, но при мен хубавото е че поне го осъзнавам не като повечето нарцисисти, иначе ми е мечта да постигна идеала максимума за човешката раса и после да го надградя да докажа че няма таван за човек дадена му свобода. Целта ми е да намеря сладоста на живоа в някое момиче която да е за мен Рая на земята но съм се наситил на момичета (37 гаджета за последната 1 година останалите не сам ги бройкал), и вече почва ми омръзва а раят така и не се вижда, а и ми омръзна да се гаврят с чувствата ми , романтиката е моята сила и моето проклятие не останаха романтични моми4ета объркал съм епохота в която сам се родил в романтизма 6теше да ми е много по добре но уви не съм, вече се замислям дали да не наранявам и аз момичетата... Ако има наранени момичета търсещи сериозни връзки над 17 години мога да им гарантирам милувки по меки от дъжда по сладки от меда и по красиви от пролетта страстни целувки които да ги накарат да разголят душата си а направят ли това всичко останало е божествено като усещане, email ми е simpatqga_15@abv.bg (star)a skype : broodwar_master(star pak). Gsm-a mi e 0885 459 21* za poslednata cifra 6e se razberem po nqkoq ot drugite vruski eventualno za ne6to seriozno kato se vidim 6e go obsudim![]()
за 2 години са се развили нещата 100% ^^
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
++++Първоначално написано от GeRgY
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
колкото повече му се дърпаш толкова повече ще иска да е с тебимах същата ситуация ,,, аз обаче само го псувах а той ми разпрааше че ме обича при което го блокирах и не му вдигах телефона
макар и да ми е бифш той продължава да има интерес към мен
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!