- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е женкар,но го искам.
![]()
За чий рипвате 2 одишна тема и се връзвате на глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ха.. една моя приятелка е в същата ситуация... Тя реши да пробвая с него, понеже много го харесва. Но сега са само в началото, не съм сигурна какво ще стане по-нататъка. Пък и аз преди няколко месеца бях с такъв... Тръгнахме, всичко ОК и след няколко месеца ми омръзна да слушам къде е бил, с кого се е натискал какво е правил... И сама си го оставих. Не беше голям проблем да го оставя... Така че ако искаш пробвай, но бъди внимателна![]()
Охооо!! Анма това ти ли си ?? Дето беше пробвала Цефтето с друга мацка. Каква коренна промяна .....Първоначално написано от newii
![]()
![]()
![]()
Към авторката:
Макар че вече сигурно е забравил че те е е*ал ... ами щом е женкар - нямаш никакъв шанс![]()
![]()
....... да останеш ненае*ана.
![]()
Да,тръгни с него, ислед няколко седмици пусни тема "той ми разби сърцето".Наистина ли искаш да си с човек,който ще ти изневерява?Мислете малко с тези глави,външността не е всичко.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Зъб да те боли и п**ка да те сърби е мнооого гадноПървоначално написано от MiLGaR0sSa
![]()
ух колко съм се парила от такива неустоими женкари![]()
от тях боли..и то доста, успяват да ти вземат акъла и после да ти кажат чао по най бруталния начин
ама и не мога да ти кажа да не опитваш..нещо те влече отвътре, нали?![]()
нз..мен само такива ме привличат...с времето се свиква да не влагаш чааак такива чувства
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!