.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Лишава от много по-молко отколкото дава(да не звуча философски де ).Харесва ми определено

Голям фен
    От време... И от сън... (ухх, утре съм първа смяна)...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest

Re: 234

Цитирай Първоначално написано от zubi
    еми като разработчик ... ме лишава от време в което мога да програмирам допълнително и да не се налага да не спя по цели дни БУКВАЛНО .... и да имам време да уча нови работи ... даскало само затъпявам нищо свързано с комп а не научавам освен тъпи работи дет няма да ги ползвам НИКОГАА...
    ... Застреляй се, разработчико Определено се вижда, че не си успял да вземеш много-много от училището Нищо, нищо, програмирай с дни и може да стигнеш донякъде... Ако оживееш
    П.П. Не, наистина, не мога да повярвам, че има такъв човек като тебе...

Голям фен Аватара на 50cent
    jivota e pred men li6ava me ot kafence ot razhodki s priqtelkata mi kakto i ot seks sneq ot kupon v ku6ti ot sun i o6te kolko ne6ta

Li6ava me nai-ve4e ot svobodnoto mi vreme, koeto kogato ne sam na daskalo mi minava pred pc-to ili po kafeta. Li6ava me i ot vuzmojnostta da se naspq. Ne hodq s osobeno jelanie na daskalo, no trqbva, puk i antipatiqta mi kam daskaloto ne mi pre4i da izkarvam 6estici. Opredeleno 4akam vseki odoben moment da si trugna po-rano ot daskalo ili da se 4upq ot nqkoi 4as. Vse pak ima i interesno slu4ki, kogato tormozim daskalite i ru6im u4ili6tna sobstvenost, no pove4eto vreme mi e tupo.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    gorno nanadolni6te
    li6avame samo ot tova da se naspivam, ama ina4e ako sam sledobqd mi e gadno da hoda an u4ili6te, ama kato otida tam mi e qko zabavno seki lud si ima nomera, a pri nas dosta sa ludite
    s dve dumi nemam dumi

Аз му се кефя
    Искам даскалооооООоооООоооо

Град
    София
    Ми като се замисля ...май от нищо не ме лишава въпреки ,че е малко безсмислено за мен.Освен математиката де (която не ми се отдава ама хич).Даскалото тряя да е за надарени деца.Все пак те имат шанса да изобретят някоя джаджа не пълния олигофрен дето се учи да чете до 10 клас.Охх звуча като някой недорасляк ама без парите и училището щеше да е 100 пъти по лесно.Всички щяхме да сме равни ,ако не друго.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Лишава ме от сън... защото трябва да ставам в 5 и нещо сутринта, защото имам да хващам междуградски автобус и после градски транспорт... После 7-8 часа в които безуспешно се опитвам да си наваксам загубеното време за сън и после пак обратно около час и нещо цялата ми процедура по прибирането ми в моя град... Дам... а преди да се прибера тук таме да се намери малко време из между всички забавни неща, които си правим с моите приятели, да чуя даскалите какво приказват... Излизаме си по центъра, на кафе, на разходки, в морската градина... Ах... сега ми липсва...

crew
    Guest

qko

Mi kfo da ti kaja prmerno kogat sme vtora smqna i dokat sam na school naprao mi ide da se vzrivq li6ava me ot freerun

Това, от което ме е лишавало винаги училището е разбира се съня,както е при почти всички! Иначе обичам не обичам се налагаше да ходя, но не бих казала че е крайно лошо- приятели, кафенца, тук таме някой готин даскал и така! Изтиква се някак!

Фен
    Град
    Мездра
    Ами и мен ме лишава от съня ,защото уча в друг град и всеки ден в 6.30 се клатушкаме във влакчето.Даскалото ми е готино с готини даскали и ученици и като цяло много ме кефи.

Лишава ме от съня.Лишава ме и от пътувания с родителите ми.Също така и от следобедни разходки с приятелките ми (понякога).А иначе обичам да ходя на училище за да се виждам с фр ми, не че иначе не се виждаме...Освен това ми харесва да научавам нови неща в специалността ми :P

E to vsichki ni lishava ot sunq.Az nikoga ne sam obichala da hoda na uchilishte no otkakto sym v novo daskalo e po ralzichno.Priqtelite klasa vsichko e po hybavo i sega chesno predpochitam da si gubq vremeto v chilishte otkolkoto v nas.Daje i sega lqtoto veche iskam da doida septemvri che mi omrazne vse 1 i sashto

Град
    Horrorwood
    Лишава ме от здрав сън, компа ми и най-вече от рисуването ми.
    Има си и добри и лощи страни, учителите ми лазят по нервите, но пък съм с приятелите ми
    Your pseudo sunshine I don't need.

3456789

еми от 6-7 часа без времето за учене през които мога да правя мн мн мн по полезни неща на компа ...

Голям фен
    Град
    Варна
    Ами най-вече ме е яд, че няма да мога да се събирам с компанията, с която съм цяло лято...

Училището ме лишава от свободното ми време, през което мога да си почина, да се видя с приятели...
    Не обичам да ходя, защото часовете са адски дълги и скучни, някои кабинети в даскалото са гадни и така...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Може да ви звучи странно,но на мен ми харесва да ходя на училище.Никога не ми е създавало проблеми нито с оценките,нито със свободното време.Пък и ми е приятно да съм с приятелите ми от класа.Колкото до спането,да и аз предпочитам да спя до обяд,ама през лятото си отспивам достатъчно.Всичко зависи до това,как си разпределяш времето.На мен ми стига за всичко(познатите ми казват ,че за мен денонощието е от 48 часа)
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    emi az sym vinagi pyrva smqna ama ne me li6ava ot syn 6tot otivam kato se naspq v pove4e slu4eii ne otivam 6tot kato stane ve4e sme svyr6ili otdavna no kato otida mi e nooo qko hora mora kafeta gluposti qko si e
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    От какво ме лишава?!... Лишава ме от няколко часа повече свободно време, но се преживява. От друго не мисля, че ме лишава. Дори ми е приятно да съм на училище, не само заради компанията на съучениците ми и емоциите, обичам всичко...дори гадните изпитвания и контролни, след които се чувстваш като изцеден лимон.
    Дали наистина училището е затвор със строг режим, където ни държат насила и правят всичко, за да се чувстваме гадно? Едва ли. Разбира се, и по-хубави неща от него има, но къде другаде можеш да докажеш себе си, да доразвиеш и оформиш качествата си, къде би разбрал какво е отговорност, упоритост, приятелство, къде би се научил да общуваш и да се разбираш с другите?! Училището дава много повече, отколкото можеш да искаш да вземеш. Помага ти да станеш личност. През всичките 12 години времето бавно, но славно и категорично ни показва, че във всеки следващ миг порастваме и се готвим за великия момент, когато ще намерим пътя в живота.

Ми зависи коя смяна съм.Ако съм втора смяна лятото,трябва да ходя в няй-голямата жега на даскало,отколкото да ходя на басеини примерно...за което ме е супер яд.Иначе по-принцип обичам да ходя.Да си виждам по-често приятелите.Да лудееме из даскало и т.н Щото там преживяванията не могат да се сравняват ако примерно излезем на кафе или др. Когато сме повече е по-весело

em kakto pove4eto ot vas daskaloto mi otnema synq no obicham da hodq na daskalo za6toto tam se sre6tam s mnogo moi priqteli po kazvam se s nqkoi uchitel i takivi mu raboti

Отнема ми единствено ВРЕМЕ, нищо друго. Примирявам се, не ми е приятно, особено като съм 1ва смяна, но имам ли избор, са ще кажете ДА, ем избирам да ходя не само заради приятелите/хората а и за да науча нещо все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си