- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- На кой мобилен оператор сте?
На кой мобилен оператор сте?Аз бях на Мтел,но сега съм на Глобул и съм много по-доволна!А вие?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
И служебния и личния са ми на м-tel. Рядко ми се налага да говоря с глобул и вивател
Mtel RuLzZZ
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
С 3 карти съм и трите са на МТел. Не съм ли готинаВсъщност последната ми е на Лууп и съм адски доволна
![]()
Аз имам 2 на М-тел/едната е LOOP/!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Винаги съм била на глобул![]()
Сега какво да превърнем ...по точно да превърнеТЕ този раздел в ФЪН,ФЪН .... или общи приказки.... ли какво !
Знайш ли как мЪ интересува ти на кой оператор си и от кой си по- доволна и за всички останали .
Темата не е толкова лоша, като не ти харесва недей да пишеш. А пък мен знаеш ли колко ме интересува твоето мнение ?Първоначално написано от Forslor
Бях на м-тел, но сега съм на вивател, и от двата оператора съм доволен.
Еми като смяташ темата за тъпа,защо пишеш в нея???Първоначално написано от Forslor
![]()
Нито съм казал ,че темата е тъпа, нито лоша това незнам от къде го изсмукахте , но просто мястото не е тук. Защото ще се нафрашка ей тука всичко със спамерчета които ще плъзнат и по другите теми . Пък най ми харесва да преглеждам теми от преди 3 месеца дигнати със отговор тип "Ми незнам сега , немога да ти помогна" или "Използвай еди коя си програма нищо ,че и тя не е за тва " . Затова съм против , нищо не пречи да се премести в раздела в който има най-голяма посещаемост.Първоначално написано от Анонимко
Пък който , не го интересува моето мнение ...просто да не го коментира. Нещо което не ме интересува даже не го поглеждам пък камо ли да го цитирам. (което по изключение го правя в момента)
![]()
Първоначално написано от koalka
М-тел
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
GLOBUL![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Globul...
На GLOBUL![]()
Винаги съм била на Мтел.
Първоначално написано от A_JoLiE
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Всичките ми 6 карти бяха на Мтел
Сегашната ми седма карта и тя е на Мтел![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
bqh na globul, no ve4e sum na mtel cqlata mi familiiq(semeistvo ne ruskata mafiq) a na mtel i za tva hi4 ne si padam po mtel padne6 pod 3 leva i ve4e ti opqvat![]()
GLOBUL Rulzzz![]()
![]()
![]()
![]()