- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kvo moje da ozna4ava tozi pogled
zdraveite all iskam da vi popitam ne6to moje da vi prozvy4i tapo ama isakm da mi kajeteZna4i v posledno vreme sam zabelqzala 4e edno mom4e ne spirra da me zqpa az vijdam 4e toi me zqpa zqpam go i az i si mislq 4e 6a spre oba4e pogledite ni se zasi4at i toi mi se ysmihva az pak si sedq i toi prodaljava da me zqpa tova kakvo ozna4ava 4e e nameril ne6to v men ili mojebi 4e me haresva pls kajete kakvo to4no ozna4ava tova za6toto nemoga pove4e ili da go popitam naprao kako iska ot mene
Ps tansk predvaritelmop [-o< [-o<
emi sig ne e bezrazli4en kym tebe![]()
Еми естествено!Кво друго може да эначиПървоначално написано от fuckloveee
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Spred men te haresva,no ako go haresva6 nedei da barza6, a samo mu se usmihvai.Ako p1k ne go haresva6 ne go zqpai vaob6te.
Че е безразличенПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Съвет: попитай го дали го е оправял оптик![]()
Отиди да говориш с него и сама разбери какво има напредвид![]()
Може да харесва външността ти.Отиди да се запознаеш с него.
Щом пише тема във форума, мислиш ли, че ще иде и ше го пита.Първоначално написано от Nassgerrack
До автора - Харесва теИ то не малко
![]()
Ми ако не си сигурна, можеш да шега да го попиташ, за кфо те запя кат пиле млеко (дет вика баба ми) :Д Ам иначе и аз съм на мнение, че е намерил нещо в тебе, но кфо само той си знае, я не съм медиум![]()
Zqpa te,zashtoto qvno te haresva![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Щом ти хвъля такива погледи едва ли си му безразлична,а ти харесваш ли го ?![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Ми и аз съм на мнението, че не си му безразлична.Явно си му направила мн добро впечетление и мъ харесбаш като външност.Ако и той ти харева, също го гледай и му се усмихвай.![]()
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Ако наистина е така.. Най вероятно те харесва... Но в много случаи сме свикнали да се заблуждаваме... Може да поразпиташ приятелите му.. Или защо не него самия.. А вие познавате ли се или?
Вие на хероин ли сте бе?
Moje d ae kanibal![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Moje da e kanibal![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Харесал те е, за това те гледа.Първоначално написано от ssssssss
Според мен смята, че те харесва и даже не може да отдели очи от теб.Първоначално написано от ssssssss
Явно си доста красива =D> Ти как го приемаш това момче ?
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
най-вероятно те харесва![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Сигурна ли си, че нямаш нещо между зъбите??
По темата:
Ами единствения начин да разбреш е да го попиташ. Но не направо,а с някаква закачка. Бъди по-смела де, той няма да те изяде!
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Ами със сигурност си гу заинтригувала по някакав начин ..Иди,запознайте се поговорете си ала-бала
Ако така само си е гледал ( което ме съмнява
) - Здраве да е! Ма не се измъчвай-иди и разбери
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Означава,че мнннннн те харесва и че го привличаш адски мн!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз пък мисля 4е може и да не те харесваможе да има някакви симпатии но тфа 4е те зяпа не зна4и 4е те харесва
ехх и аз съм в същото положение само че моето продължава вече два месеца и това е всеки божи ден,даже взе да ми омръзва вече почнах да си мисля,че ще си останем само с гледането![]()
и на всичкото отгоре миналата седмица цяла нощ в дискотеката седя на 15 см от мен,не спря да ме гледа и пак не доиде да ми каже нищо!![]()
![]()
![]()
Ami sled kato ti hvurlq postoqnni pogledi sus sigurnost ne si mu bezrazli4na.Vuprosut e kakvo 4uvstva toi-simpatiq kum teb ili haresvana,ako ne i ne6ot pove4e.Trqbva da govori6 s nego,za da si napulno sigurna...