- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За петната ?
Значи преди имах пъпки и се излекувах от тях с акне аут , но проблема ми е следниа на някой места дето е имало пъпки ми остават някакви малки червени петанца мн е гадно .... бихте ли ми препоръчали нещо с което да ги премахна .... предварително ви благодаря
of ima6e edno lekarstvo deto premahva6e takiva belezi,ama ne pomnq kak se kazva6edano nqkoi se seti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
dano se seti nqkoi shtoto mi e mn speshno ... lqto idva i me mn drazni ne sa mn petnata ama sa 2..3 i mn me drazni tva
Ами Скинорен премахва петната от пъпки.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Contratubex se suhto premahva belezi ot pupki![]()
А на мен пък лекарката ми ми предписа Финацеа Гел за премахване на белези.. помага ми, но не веднага.. той попринцип е против акне, но заличава и белезите, но се иска постоянство.. аз го ползвам сиг. от месец и половина и има ефект.. не са се скрили напълно петната, но избледняват все повече и повече.. а аз не съм и мн постоянна де, честно д си кажа.. иначе струва 20 лева.. н мен това з една тубичка от 30г не си струва мн, ама.. помага
А за пъпки си правете компреси от черен чай.. той изгаря пъпките и минават.. поне н мен ми минаха.. и сега имам пъпки само преди цикъл.. а преди си имам попринцип мн пъпки![]()