.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Lubopitniqqq
    Guest

За петната ?

Значи преди имах пъпки и се излекувах от тях с акне аут , но проблема ми е следниа на някой места дето е имало пъпки ми остават някакви малки червени петанца мн е гадно .... бихте ли ми препоръчали нещо с което да ги премахна .... предварително ви благодаря

Голям фен
    of ima6e edno lekarstvo deto premahva6e takiva belezi,ama ne pomnq kak se kazva6e dano nqkoi se seti
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

lubopitniq
    Guest
    dano se seti nqkoi shtoto mi e mn speshno ... lqto idva i me mn drazni ne sa mn petnata ama sa 2..3 i mn me drazni tva

Супер фен
    Ами Скинорен премахва петната от пъпки.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

gosttttt
    Guest

..

Contratubex se suhto premahva belezi ot pupki

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    А на мен пък лекарката ми ми предписа Финацеа Гел за премахване на белези.. помага ми, но не веднага.. той попринцип е против акне, но заличава и белезите, но се иска постоянство.. аз го ползвам сиг. от месец и половина и има ефект.. не са се скрили напълно петната, но избледняват все повече и повече.. а аз не съм и мн постоянна де, честно д си кажа.. иначе струва 20 лева.. н мен това з една тубичка от 30г не си струва мн, ама.. помага
    А за пъпки си правете компреси от черен чай.. той изгаря пъпките и минават.. поне н мен ми минаха.. и сега имам пъпки само преди цикъл.. а преди си имам попринцип мн пъпки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си