Изгубих си времето с този човек - заедно сме от 3 месеца и по-голям егоист от него не съм срещала. Само за себе си мисли, никога не ме е питал аз как съм... само говори за себе си, за проблемите си и за това колко пари имал и как смятал да ги пръсне (а аз 1 кьораво цвете не видях за тия 3 месеца, кво остава за елементарни неща като сметката примерно???) предпочиташе да пръсне всичко, което има за себе си (пиячка, цигари) но в никакъв случай да даде нещичко за мен.
Преди 2 дни му казах, че нещата не могат да продължават така - че не мога да понасям човек, който не ме уважа и мисли само за себе си и за собствените си проблеми... а той... той се разплака. Каза ми, че ще се самоубие ако скъсам с него, че съм била любовта на живота му... блабла... а аз от своя страна: "Като уж съм ти любовта на живота ти, защо не направи нищо, за да ме спечелиш ???"
Сега продължава да ми се обажда, да ме моли да се върна при него... обичам го.. но не мога да бъда с такъв егоист до себе си.
Още повече, че докато бяхме заедно си позволих волността да изляза 2 пъти с едно момче, което ме третираше като принцеса и тогава възникна въпроса: "Абе аз кво правя с тоя кретен???", но понеже съм вярна казах на въпросната забежка, че си имам приятел... въпреки че исках да остана с него. Но не можех... не и преди да скъсам с него.
Какво да правя??? Как да го разкарам???