.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Xtasy

Slon4o
    Guest

Xtasy

Колко струва екстазито?

Guest
    10-12-15 толкова некаде ама то зависи кво е

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Струва живота ти.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Струва живота ти.
    да бе точно струва ти кефа

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Струва живота ти.
    да бе точно струва ти кефа
    Това опит за сърказъм ли беше ?
    - Всички авто-части на едно място!

Точно струва ти живота господи защо най-после не го осъзнаете да умреш от наркотиши е най-нелепата смърт. А и да не говорим за смърт истината е че започнеш ли веднъж ти умираш. Помислете какво причинявате на себе си и или на близките си. Никой не заслужава това.......

Супер фен
    10 кинта

колкото до моралистката отгоре, що не си гледаш собствения живот, а? хем малко разнообразие ще ти е, струва ми се.. в няколко теми вече чета твои мнения и повече не мога да се сдържа.. всеки сам си избира какво ще прави с живота си! поемаш рисковете си, правиш избора и си търпиш последствията.. победи, падения, грешки, мъдрост.. всичко си идва с времето.. престани да говориш за наркотиците сякаш да някаква отрова.. психоактивните вещества ти дават някакво усещане (в зависимост от вида и всеки се кефи на различни), дават ти красота, свобода, радост, веселие.. и като всичко останало си имат своята цена, а тук вече всеки преценява за себе си каква цена е готов да плати.. всеки си преценява положителното и отрицателното и си прави избора.. ти не решаваш вместо никой! може само да се дава инфо за различните вещества и толкова, но без "не го прави" или "да прави го", разбираш ли?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Ох Илюжънс, мацка, не се ли уморяваш, аз лично вече спрях да се обяснявам, срам ме е вече да храня всеки втори моралист , опитващ се да бъде полезен

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    До кога ще давате пари,за да се довършите...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    До кога ще давате пари,за да се довършите...
    Колкото и странно да ти се струва-да.Както каза IlLuSi0nS`-всеки прави своя избор,всеки сам определя правилата и границите.Всички сме различни-това ни е хубавото.Давайте инфо за наркотиците,пускайте интересни мателиали,но никога не плюйте срещу хората употребяващи наркотици.Не ги принизявайте и не ги игнорирайте.Просто проявете апатия,ако искате.Оставете ги да живеят така както им харесва.Това е техния живот и те са избрали да бъде такъв.Вие живейте вашия така както Ви харесва и оставете другите да правят ккавото искат със себе си.Колкото до въпроса зададе в темата-цените на екстазито са между 10 и 15 лева,взависимост от къде го взимаш и още куб други обстоятелства. :P
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    ЦвЕтИт0 в никакъв случай не си мисли че се опитвам да критикувам някой,аз просто се възмущавам.Аз съм пускала много коментари и съм писала теми за наркотиците,но с ясната цел да информирам за това какво може да ти се случи ако използваш наркотици.От там нататък всеки да си решава дали иска да рискува,не съм ничия майка или собственица на нечий живот освен моя.Който както иска така да си живее....
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    В Бургас има оферти от 3 до 20 лв.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az znam oferta za 2 leva hap4eto ama trqbva da zeme6 mnogo hap4eta ina4e cenata e ot 5-20 leva po eftino ne sym zimal abe ne sa skypi
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Начи българските кетаминови и амфетаминови бонбони се намират от 6 до 15 лева (според зависи кой колко е издребнял" Бонбони на основата на MDMA струват от около 25 лева парчето ако човекът ви е сигурен (много трудно се намират свестни xtasy-та).Тряя са някви амстердамки ... дам дам ... е животни пилете си мозъченцата с хапчецааа
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си