.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Daite malko na sam Extazy ili amfetki

Ei ako ima xora ot rs deto se zanimavat nai ve4e s extazy da dadat malko na sam 6tot ve4e umiram ot lubopitstvo iskam da gi opitam

Smokeing kills .. drogata kato iskash da li propilesh jivota se nadrusai ..
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest
    Omryzna mi ot typi narkomanqsali bavnorazviva6ti iz4adia
    Ako tolkova iska6 i si v 4as prosto si nameri nqkva Posta a ne da zanimava6 malko ostanalite s mozyk v glavata si hora

ne we xora sq as ne sam nqkva narkomanka prosto iskam da gi probvam da vidq kvo e iskam extazy i amfetki samo tva a pak do xeroina ne iskam da stigam

ne te suvetvam da probva6 oba4e opredeleno tova ne e mqstoto ot koeto 6te si gi nabavi6

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    emi ot kade moga da si namera??

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    emi ot kade moga da si namera??

Цитирай Първоначално написано от _Gabby_
    ne we xora sq as ne sam nqkva narkomanka prosto iskam da gi probvam da vidq kvo e iskam extazy i amfetki samo tva a pak do xeroina ne iskam da stigam
    Sry мацка,ама не става точно така както ти си го мислиш. Е, да,едва ли ще стигнеш до хероина,ама и амфета е достатъчно зарибяващ(от личен опит ти го казвам).Само ще се съсипеш ,а след време се иска много воля и истинско желание ,за да се откажеш.Така че,моят съвет е-пафкай си коза и т'ва е!!!

По-добре не почваи да друсаш познавам хора дето друсат и аз сам пробвала веднъж ама не ми хареса не спиш,излизат ти пъпки и отслабваш яко!..Вярно че повчето хора говорят че е супер яко ама се зарибяваш и тва е най-лошото...

xaxaxxaa br br
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ей са веднага ще се намери някой из форума, хахахахахаха, боже, божеее За кво ти е изобщо? За гъзария или защото хората около теб взимат?
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

ейййй девойче закъсняла си с няколко години. Вече не се заанимавам с такива неща :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Освен ей тука да се обяви ден, място и час на срещата и да ти донесе една торба, а? И който дойде и за него....ей тъй подаръчета...

gosttt
    Guest
    tva da ne e jalak opit na kukite da fanat nqkoq posta. Kak o4akva6 nqkoi ei tai ot foruma da doide i da ti dade. Se nqkoi okolo teb 6e drusa, pitai go.

Град
    Асеновград, България

Re: Daite malko na sam Extazy ili amfetki

Цитирай Първоначално написано от _Gabby_
    Ei ako ima xora ot rs deto se zanimavat nai ve4e s extazy da dadat malko na sam 6tot ve4e umiram ot lubopitstvo iskam da gi opitam
    Po-dobre nedei vsichko zapochva s takova liubopitstvo i posle nikoga ne naesh dokyde shte stignesh nqma smisal da si propilqvash jivota po tozi nachin.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    да бе,то да ставаше така!

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Освен ей тука да се обяви ден, място и час на срещата и да ти донесе една торба, а? И който дойде и за него....ей тъй подаръчета...
    tui 6te e qko axaxa
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Гостче
    Guest
    Освен че си тъпа и неграмотна (и още бол подобни думички които няма смисъл да изреждам ти си ги знаеш) Gabby, си и 100% малолетна давам ти 15год макс. Ако толкоз искаш да друсаш ела аз ще те издрусам с удоволтвие. Брей в днешно време такива мутирали изродчета ги има направо се плаша- наркотици ще иска по форуми ебаси.... Пробвай екстракт 20хСалвия, убеден съм че този наркотик може да те откаже от други опити и мисли в тази насока!!!

; ) некой пак се изказа.че те повечето от такива печелят.
    ...
    >за бонбони и амфети пиши лично
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си