- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Daite malko na sam Extazy ili amfetki
Ei ako ima xora ot rs deto se zanimavat nai ve4e s extazy da dadat malko na sam 6tot ve4e umiram ot lubopitstvo iskam da gi opitam
Smokeing kills ..
drogata
kato iskash da li propilesh jivota se nadrusai ..
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Omryzna mi ot typi narkomanqsali bavnorazviva6ti iz4adia
Ako tolkova iska6 i si v 4as prosto si nameri nqkva Posta a ne da zanimava6 malko ostanalite s mozyk v glavata si hora
![]()
ne we xora sq as ne sam nqkva narkomanka prosto iskam da gi probvam da vidq kvo e iskam extazy i amfetki samo tva a pak do xeroina ne iskam da stigam
ne te suvetvam da probva6 oba4e opredeleno tova ne e mqstoto ot koeto 6te si gi nabavi6
emi ot kade moga da si namera??
emi ot kade moga da si namera??
Sry мацка,ама не става точно така както ти си го мислиш.Първоначално написано от _Gabby_
Е, да,едва ли ще стигнеш до хероина,ама и амфета е достатъчно зарибяващ(от личен опит ти го казвам).Само ще се съсипеш ,а след време се иска много воля и истинско желание ,за да се откажеш.Така че,моят съвет е-пафкай си коза и т'ва е!!!
![]()
По-добре не почваи да друсаш познавам хора дето друсат и аз сам пробвала веднъжама не ми хареса не спиш,излизат ти пъпки и отслабваш яко!..Вярно че повчето хора говорят че е супер яко ама се зарибяваш и тва е най-лошото...
![]()
Ей са веднага ще се намери някой из форума, хахахахахаха, боже, божеееЗа кво ти е изобщо? За гъзария или защото хората около теб взимат?
ейййй девойче закъсняла си с няколко години. Вече не се заанимавам с такива неща :P
Освен ей тука да се обяви ден, място и час на срещата и да ти донесе една торба, а? И който дойде и за него....ей тъй подаръчета...
tva da ne e jalak opit na kukite da fanat nqkoq posta. Kak o4akva6 nqkoi ei tai ot foruma da doide i da ti dade. Se nqkoi okolo teb 6e drusa, pitai go.
да бе,то да ставаше така!
tui 6te e qko axaxaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Освен че си тъпа и неграмотна (и още бол подобни думички които няма смисъл да изреждам ти си ги знаеш) Gabby, си и 100% малолетна давам ти 15год макс. Ако толкоз искаш да друсаш ела аз ще те издрусам с удоволтвие. Брей в днешно време такива мутирали изродчета ги има направо се плаша- наркотици ще иска по форуми ебаси.... Пробвай екстракт 20хСалвия, убеден съм че този наркотик може да те откаже от други опити и мисли в тази насока!!!
; ) некой пак се изказа.че те повечето от такива печелят.
...
>за бонбони и амфети пиши лично
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'