.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Спешно за амфетамините..

Да попитам някой по запознат може ли да ми каже дали тия вещества(визирам амфетамин и марихуана) се изчистват напълно от организма след време, и ако е така колко време е нужно приблизително за да се изчистят напълно без следи.Благодаря предварително.

П.С - Да не пишат по темата хора които не са наясно и ще говорят глупости.Просто искам да знам до колко време се изчистват напълно тия вещества от организма и има ли начин да се стимулира това изчистване за да не се покажат положителни резултати при кръвни тестове и тест на урина.

Guest
    mai 6 meseca e jointa

Супер фен Аватара на fake
    кръвен тест....показва май джойнт до 3 месеца, амфетите се чистят по-бързо, ама не знам за колко
    урина...за амфет около седмица май, джойнт около месец
    Boots and braces don't make racists!

Guest
    Не гарантирам,че е вярно,но са ми казвали,че като ядеш кисело мляко и спортуваш се чисти по-бързо.Късмет.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Зависи колко дълго време си ги приемал,но по-бързо се чистиш от амфетите.Само че продължителната им употреба води до физическа и психическа зависимост може да имаш нужда и от лекар за спирането и изчистването им.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си