.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Цикъл

Цикъл

Гаджето ми има бал на 24-ти и точно тогава се очертава да съм в цикъл... защото снощи ми дойде... казаха ми че витамин ц помагало за да е по слабо течението и побързо да ти свърши... вярно ли е тва и дали ще ми свърши за 2 дни?! ПО принцип цикъла ми е 4-5 дни...

Няма да ти свърши по никакъв начин за 2 дни

ще намалее малко течението тъй като витамин ц свива кръвоносните съдове но няма да ти свърши по бързо

Мега фен
    Град
    SF
    Няма да ти свърши. Може да ти намалее, но за сметка на тва има голяма вероятност да ти продължи пове4е дни

Робинята на Quench

Град
    world of DRUM n BASS
    На същото мнение съм...Обикновенно по-малко от 3 дена е невъзможно...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC~sister
    На същото мнение съм...Обикновенно по-малко от 3 дена е невъзможно...

za sajalenie nqma da ti svur6i v nikakuv slu4ai za 2 dni ..... az kato pih izob6to ne se namali !!! i pak si mi kara 5-6 dni tamponi mu e maikata!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

ami pri men pomaga... ama go piq baq 4esto na 2 4asa moje bi po 4 5 tabletki....

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]ami pri men pomaga... ama go piq baq 4esto na 2 4asa moje bi po 4 5 tabletki....
    Абе, ти луда ли си По 4-5 таблетки на 2 часа Ами това със сигурност вреди, защото ако сметнем по колко пъти на ден приемаш хаповете...се получава едно доста голямо количество таблетки, а такъв прием... Не мисля, че е уместен, но ти си знаеш, няма да ти наливам мозък в главата, но пък се получава пренасищане на организма и не знам доколко е подходящо и полезно А иначе по темата, аз също съм чувала, че таблетките витамин С помагат, аз лично съм пробвала и резултатът беше, че течението понамаля, но пък за сметка на това продължителността си беше както обикновено

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    edna fr iska6e da i doide po-rano i izqde edno burkan4e sladko ama bez voda i t.n. i kaza 4e deistvalo AIDE USPEH
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

ГостЪТ
    Guest

Re: Цикъл

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Гаджето ми има бал на 24-ти и точно тогава се очертава да съм в цикъл... защото снощи ми дойде... казаха ми че витамин ц помагало за да е по слабо течението и побързо да ти свърши... вярно ли е тва и дали ще ми свърши за 2 дни?! ПО принцип цикъла ми е 4-5 дни...
    Не Ви знам Вас младите как сте:P, ама навремето на бала се пиеше и танцуваше яко. Та, аз лично в състояние да правя секс не бях поне ден след бала. Подари му нещо друго, пък после ще се.... като ти свърши. Btw, витамин C, ако превишиш дозата е много вреден. Абе, s*x правите, пък учебниците си по Биология Ви мързи да разгърнете...

не се тъпчи с витамин C нали знаеш че всяко нещо в преувеличено количество не е полезно. и наистина абсурд да ти мине до утре.. говори с приятеля си кажи му че съжаляваш и след 2,3 дни ще му се реваншираш! няма да умре ако из4ака малко!

оф абе очевидно на момичето не му е за секса,а защото ще му е некомфортно да се джаска с рокли,токове и прочие..А относно темата..аз бях на лагер веднъж.Пих витамин С щото ми дойде неочаквано (сигурно от пътя,климата,смяна на сезоните и др подобни) и само стана по-гадно...а е имало случаи в които ми се е получавало и нз как да го дефинирам и аз..
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az pih edin pat vitamin c i 4estno kazano ne usetih da mi podeistva Ina4e vitamin C e polezen do edna stepen-3 pati na den po 2 hap4eta.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]ami pri men pomaga... ama go piq baq 4esto na 2 4asa moje bi po 4 5 tabletki....
    Абе, ти луда ли си По 4-5 таблетки на 2 часа Ами това със сигурност вреди, защото ако сметнем по колко пъти на ден приемаш хаповете...се получава едно доста голямо количество таблетки, а такъв прием... Не мисля, че е уместен, но ти си знаеш, няма да ти наливам мозък в главата, но пък се получава пренасищане на организма и не знам доколко е подходящо и полезно А иначе по темата, аз също съм чувала, че таблетките витамин С помагат, аз лично съм пробвала и резултатът беше, че течението понамаля, но пък за сметка на това продължителността си беше както обикновено
    Само да те светна, че витамин Ц-то го изпикаваш... много малка част от него остава в организма така че не бих казала, че е вредно Иначе има разни хапчета, с които ти свършва за два дена. Една приятелка пи, защото щеше да бъде неразположена точно на бала си, но не знам какви са тия хапчета. Аз не мисля, че е проблем... слагаш си тампон и толкова.

zna4i edin pat sam go probvala tova s vitamin C-to i za okolo 3 dena mi svar6i pri polojenie 4e go pieh 2 pati na den po edna tabletka
    a sled tva kato razbrah 4e edna priqtelka go e probvala to4no 2dena predi da i svar6i ......................
    togava menstruaciqta i q darja 10 dena!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си