- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРИЧЕСКАТА.........
моля ви дайте идеи ( ако може и снимки ) за някаква прическаче в чудо съм се видяла
![]()
ne oto4nqvash to4no kakvo iska6 az moga da ti dam i 154694 snimki ama kato neznam kakva gore dolu dulga kusa mnogo kusa s breton?
No matter where you go, there they are...
Ами много се кефя на права ,филирана коса до около раменете с такъв биретон настрани (от по-късо към по-дълго).А пък иначе сега эа летният сеэон бретоните са много на мода.
[size=7][b][u]fosse cos
косата ми е дълга до краста без бретон искам нещо по-екстравагантно нещо по.... как да кажа![]()
_crazy_baby_ дай някоя друга снимка pls pls pls [-o<
,
,
,
Дано съм помогнала....
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Bezrazli4na точно в десетката олучи\
/
Npza6to ne se registira6....4akai 4e izlizam ot temata...
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
еми незнампо-нататък може и да се регна :P
от кой сайт са тези снимки е??![]()
LannyBarbie ot rali4ni i ne pomnq ve4e....![]()