.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Нещо си прецаках клавиатурата

Ъъъ х0ра, натъснах нещ0 на клавиатурата и сега половината вместо да пише букви пише числата, които са нписани с по малък шрифт,свети една зелена лампичка която изобразява катинарче върху което е написано 1. плс не ми се карайте а само ми кажете кое копченце да натисна отново за да се оправи

с лаптоп съмако е от значение

Град
    somewhere over the rainbow...
    занеси го на ремонт!!!!

Guest
    ами дана ХР съм а това катинарче свети до лампичката за включен Капс над клавишчетата
    подозирам чесъм натиснала нещо по клавиатурата защото ми се прецакаха Шифтовете и като се изнервих леко я понамлатих
    сега като натисна примерно K;O;I;L ми изписва числата които са написани под буквите върху клавишите
    сега пиша с CHARACTER MAP

Guest
    хора плс хелп не мога да си работя нормално с компютъра така

Forslor
    Guest
    Може да си натиснал или Scroll Lock или Caps Lock
    Относно писането ...FlexType ли ползваш ?

Guest
    в момента си играя да цькам с мишката наCHARACTER MAP точно защото половината от клавиатурата ми изписва числа вместо букви и не само на латиница или кирилица
    къде е тоя Scroll Lock

Guest
    явно не е от Scroll Lock защото го намерих цъках писах цъках писах все си кара на числата написани под буквите на клавишите

Forslor
    Guest
    Струвами се ,че си бъзикал нещо клавиатурните подредби или Regional settings ... Да знаеш клавиатурата не ти е виновна ,защото проблема е софтуерен .

Guest
    ми май единствения ми ясен спомен е как оказвам насилие над клавиатурата а тия чудеса които каза даже не знам къде са

господи, не искам цял живот да цъкам на това, пиша едно сиобщение за 15 мин а по принцип става за 2

Guest
    а ако проблема е софтуерен от къде се оправя

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а ако проблема е софтуерен от къде се оправя
    Mи аз те питах да не използваш FLEXTYPE .

Guest
    не не използвам FLEXTYPE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си