Да си поговорим за бившите гаджета Случвало ли ви се е да скъсате с някого и после той на всяка цена да иска да ви отмъсти по някакъв начин?На мен ми се случи да скъсам с бившия - по негова инициатива - за да излиза той с разни момичета там.Преди това на рождения си ден го запознах с двете от най-добрите си приятелки.След като скъсахме,аз мислех,че дотук приключва работата - ще се мотае там с онези (няма да кажа какви ),но то се оказа,че планът бил по-сериозен.Отне ми двете най-добри приятелки,просто ги настрои срещу мен.Едната го харесва и се опитва да го сваля,а другата - по нейния акъл.Бяха се ядосали,че не можех да излзиам всеки път когато пожелаят и той допълнително ги настрои и стана тя една...И така тримата решиха,че за всичко вината е моя Даже имаше изказване от едната - "Ти и К. решихте да излезете и не ме взехте - ти си виновна,ти ме отряза"(нали се сещате,че К. има собствено мнение и идеята да излезем двете не е била само моя и сме излезли някога си без другото момиче и то решило,че САМО АЗ съм виновна).
Та да попитам,случвало ли ви се е да запознаете гаджето си с най-дората си приятелка и после и двамата(или тримата както при мен) да се обърнат срещу вас(дори по най-абсурдната причина да е)?