- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много се притеснявам.PLS помогнете ми...
Здравейте! Днес скъсах с гаджето си. Причините са няколко. Първата е защото през тия 2месеца и нещо той се държа доста грубо с мен. Аз ви писах, че ме заплашваше, че ще ме бие. И с неговото държание той ме отделичи и се влюбих в един страхотен човек. Много мило се държи с мен и страшно много ме харесва. А ето я и причината поради, която ви пиша. Обещахме си, че ще си останем приятели, но ме притеснява това, че ако ме види с другото момче ще почне да приказва разни работи за мен. И може и да издранка, че съм спала с него и така да стигне до ушите на наште. Моля ви помогнете ми. Ако стане нещо такова как да постапя? Благодаря ви предварително.
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
Много филми си вкарваш.ще почне да приказва разни работи за мен. И може и да издранка, че съм спала с него и така да стигне до ушите на наште. Моля ви помогнете ми. Ако стане нещо такова как да постапя? Благодаря ви предварително.
Евентуално вашите ако разберат, че си спала с момче, да не би нещо лошо да ти се случи..
А относно тва, че можело да дрънка някакви работи за теб.. хубавото е, че си подготвена.
Трябва да направиш нещо по въпроса с онова другото момче, защото КВО?!Теб цял живот ли ще те е страх от 'бившият' ти да не издрънка някоя простотия по твой адрес..
Мани го тоя смешник. Гледай си живота. И да каже нещо, гледай да не ти пука особено. Трудно е, ама не му обръщай внимание - демек избягвай го - не ходи там където ходи той, не си говори с общи познати за него и така нататък.
И въри си зарибявай въпросното момче.![]()
Като начало погорови с новото момче за евентуалните интриги които могат да станат и той ако държи на теб, първо няма да допусне такова нещо, второ дори и да стане ще си държи на теб, защото знае че не си го излъгала. А относно това с ваще мисля че и с тях е добре да поговориш и да им обясниш, защото след дъжд качулка в повечето случаи не помага нали знаеш...с други думи опитай се да елиминираш неприятните последици още преди да са се случили, ако ги мислиш за толкова вероятни.
Не трябва да те е страх, а да проявиш смелост.Остави го, той е идиот.
И какво като каже на вашите?Ти пък кажи, че е пуснал той слуха и е заплашвал да те бие.Е, ако повярват на него, не знам какви трябва да са.Бъди с новото момче, а с бившия не се занимавай.
Еми подготви се. Разкажи на сегашния ти приятел за него., к'в тъпанар е. Да не би да стане така, че да изпляска някоя лъжа и твоя приятел да се върже. А за вашите, не се притеснявай, тфа неа да се случи.![]()
Тъй става при хората които не гледат като избират....![]()
Ако каже на вашите казваш,че не е вяярно и го казва от злоба щото сте скъсали!Ае мислите малко с тес глави е!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!