Здравейте! Тва е поредната моя тема, за което се извинявам, но просто мн се чудя какво става.. Пиша си с едно момче от известно време насам.. ако съдя по писмата му и по това, което ми говори в скайп.. май ми се кефи.. кякави целувки праща, предръдки, говори ми суер мило, казва че иска да ме види.. ии.. видяхме се, хмм.. беше адски готин, точно като на снимките.. забихме се.. държеше се някво мило.. обаче откакто се видяхме(вчера) сме си писали в скайп и сякаш, т.е. не сякаш, ами направо не се държи както преди д се видим.. супер готин е, но не знам какво му се върти в главата.. харесва ли ме.. не ме ли.. не знам, вие ако бяхте на негово място бихте ли целували момче/момиче, което не харесвате? И което примерно ви е само симпатично? Днес пак ще се видим за мн малко време и ще го питам какво ще става, обаче имам лошо предчувствие, а н мен проблема ми е, че съм адски влюбчива и ако това са били напразни надежди ще е мн гадно, защото преди 2-3 седмици преживях същото нещо, само дето тогава чувствата от моя страна бяха адски силни.. а ми дадоха напразни надежди.. затова сега гледам ако мога да не се влюбвам бързо в това момче, за да не стане както преди.. писна ми да страдам просто.. какво да правя..? мисля да го питам какво ще става и дали иска д сме заедно, защото това твърдеше преди това.. преди да се видим.. ама не знам дали още го мисли.. ама защо тогава ме целуна..? и то не веднъж.. уффф.. мн мразя така.. плс хелп ми )