.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Да, така е.. наистина чуждото мнение помага понякога.. ми аз го бях помолила да не ми дава напразни надежди и той ми изпълни молбата, каза ми го НА ЖИВО, освен това.. за което ЕВАЛАТА.. щото мн момчета предпочитат да си кажат по скайп или по тела на СМС или пък в някой чат.. че така по лесно.. а и ако нещо спекат, няма да можеш да ги видиш затова мн се кефя е така като ми го кажат на живо.. повече боли, но поне са били искрени с мен и честни и смели хаха и най-странното е, че след като се разбрахме, че ще сме само приятели.. той пак ме целуна.. ае тия момчета не ги разбирам.. хаха

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Да, така е.. наистина чуждото мнение помага понякога.. ми аз го бях помолила да не ми дава напразни надежди и той ми изпълни молбата, каза ми го НА ЖИВО, освен това.. за което ЕВАЛАТА.. щото мн момчета предпочитат да си кажат по скайп или по тела на СМС или пък в някой чат.. че така по лесно.. а и ако нещо спекат, няма да можеш да ги видиш затова мн се кефя е така като ми го кажат на живо.. повече боли, но поне са били искрени с мен и честни и смели хаха и най-странното е, че след като се разбрахме, че ще сме само приятели.. той пак ме целуна.. ае тия момчета не ги разбирам.. хаха
    Еми тва е тактика според мене. Просто си е оствил вратичката отворена и тъй. Мисли си, че един ден, ако си промени мнението иии бла бла, може да ти калл и ти ако го харесваш още да излезете и воала. мое мнение.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    BAYO, май верно е така.. а може би го е направил проасто защото някой ден ако му се прави секс примерно и си мисли, че така аз ще му пусна.. ама не е познало момчетооо ако това мисли де.. той даже ме пита дали съм започнала да се влюбвам в него, ама аз му казах, че не съм.. просо че ме кефи и че е готин.. ама чак д се влюбваам.. хаха.. ама за тактиката не се ябх сетила честно казано, ама като се замисля.. може би е така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си