Много ви благодаря на всички за коментарите.. не знам.. видяхме се.. току що се прибирам.. е, разбира се съмненията ми се оправдаха.. не ме харесва.. т.е. не знам.. видяхме се, аз закъснях доста.. защото попаднах в нечовешкото задръстване от ПЛИСКА до НДК.. и направууу.. не ходете по тоя маршрут м/у 18:00 и 19:00 часа, отврат е.. ама както и д е.. питах го какво мисли за мен.., той ме целуна и ми каза.. "Това мисля" и аз няква си викам ОК нали, вс е наред.. обаче през целия път в автобуса после беше някъв мълчалив и умислен и после ми каза, че някакси му било гадно като е с мен.. аз го бях предупредила да не ми дава напразни надежди и ЕВАЛАТА за това, че ми изпълни молбата и то преди да съм го харесала така, както стана с другото момче, за което ви разказах по-горе и ЕВАЛАТА, че ми го каза наживо, защото мн момчета са страхливци (нищо лично към вас, момчета, ама бъдете по-смели, но и не мн груби) и се разбрахме да останем приятели и тепърва ще разбера дали това ще се получи, ама мисля, че ще останем Frs.. обаче преди да си тръгна, след като вече се бяхме разбрали да останем приятели.. той пак ме целуна (ама някво обикновено, в смисъл не с език нали като истинска целувка).. не мога д го разбера това момче.. еми.. това стана..
Явно не мога д се харесам н момчетата.. как го правя тоя номер.. Толкова ли съм пък грозна..???
Кашете си мнението плс.. щото вече верно почвам да се стряскам.. ама ЧЕСТНО, няма да се обиждам, просто искам да знам