- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- raz6irqvane na porite
taka... onq den si vzeh epilator braun i dneska sled kupane probvah vurhu gurdite... i napraoo mnoo kofti... vupreki 4e ima nqkvi masajira6ti rolki uj za obezbolqvane napravo mi vzema zdraveto tva... ta da pitam kak da namalq bolkata, ako primerno se maja s ne6to predi epilirane, koeto da raz6irqva porite, ama s kvo? vie 6e kajete. I o6te edin problem... dosta ot kosam4etata gi kusa v osnovata vmesto da gi izkorenqva i se drazna mnoo![]()
Чувал ли си, че от студеното болката се притъпява? Можеш да пробваш да подържиш нещо студено точно преди да се епилираш, но е важно кожата ти да е напълно суха по време на епилацията. А за това, че се късат косъмчетата...така е, съжалявам, аз лек за това не зная. Чувала съм, че някой се бръснат няколко пъти, за да им станат по-дебели косъмчетата и да не се късат, аз го пробвах. Наистина не се късат след това, но пък растат мнооого по-бързо. Така че изборът е твой![]()
e da ama az predi da se epiliram tam sum se brusnal... taka 4e pri men qvno efekt nqma
гледай да се епилираш след баня!аз например когато си епилирам краката задължително ги мажа обилно с лосион за тяло,защото кожата омеква и болката намалява.а това че ти къса косъмчетата явно не го използваш правилно.прочетои много добреупътването за ползване![]()
zna4i.. sled banq se epiliram i go izpolzvam pravilno... (pro4etoh oputvaneto). Misulta mi e dali nqma nqkakav produkt (primerno za mazane ili de da znam), koito otvarq porite i sledovatelno po bezboleznena stava epilaciqta
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
И искаш да се мъкнеш с отворени пори?!
abe ei piko4... mul4i be, pitam seriozno![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/