- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Obi4at li momi4etata da im duhat ?
Първоначално написано от fulldelight
nqma znachenie che stava vyrpos za momiche, pak moje da se kaje "duhane"
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
ami dai edna anketka naprao i da vidim dali nqkoi 6te kaje NE :P
Определено жените обичатА на мъжете дали им е приятно да го правят?!
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
emi pone na men mi xaresvaP.S. ako iskash dai skype
![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
q nadui dqdo kavala![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
za dyhane nz..ama za lizane...aide nay4i se koe kakvo e pak togava pyskai temi...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
ДА обичам да ми "духат", аз да "лижа"![]()
P.S Съседката за секс, айде намали го това аватарче, че монитора ми не го побира направо![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Мен пък не ме беше срам първия път...и междудругото то тогава и за първи път ме видя гола...![]()
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
аватарчето е супер.Виле Вало.Сори за оф топика,но не се сдържах.![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
абе ко сички пишете "обича ме" говорете за себе си аз не обичам
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
Ми няма проблем мацко радвам се че та кефиииПървоначално написано от anastacia89
![]()
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
каза момиченцето което няма никакви знания по анатомия и сексология...Първоначално написано от nikoletata
az mislq 4e,ne obi4at,za6to men naprimer me e sram!
обичат обичат
първия път малко странно
ама послее
а който има здрав език и упражнява натиск може да побърка някое момиче
обичам да ми хапят клитора
Povecheto da![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
![]()
![]()
е сигурно има 1 момче на всеки 1000, който да не обича...ама са малко
Abe nikoletke nie 4e obi4ame da ni lijat obi4ame ama tfa 4e obi4ame i nie da lijem...ai molq ti se govori samo ot tfoe ime staa li? xaxaxaПървоначално написано от nikoletata
![]()
![]()
Na predi6niq koment bqh az ama zabrah se regna axaxa.... kolkoto do temata mi az li4no ne se pritesnqvah purviq put ne se i durpah....i ne mislq 4e sam ot tezi koito se navivat trudno axaxa![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
eheheh taka li we? i 6to? nekaf problem li ima6?Първоначално написано от Technof@n
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ami da obi4am,parviq put se pritesnqvah malko,ama sled tova izob6to i opredeleno,ne se navivam trudno.Ei to4no za ei tova ne6to vinagi sum navita![]()