- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджеетааа:)
xaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaa ot 6 godini![]()
Кво да се прави и аз си нямамПървоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
![]()
Вие на колко сте тръгнали бе?
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Имам любим човек до себе си вече 2 години 4 месеца и 11 дни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Имам си и сме заедно от половин година![]()
Every second Chance begins with the firts step!
i az si nqmam![]()
![]()
![]()
i az si nqmam![]()
![]()
![]()
E i az si nqmamchudo golqmo
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
имам си от 3 години и 9 месеца![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
еми не серизона връзка от доста време не съм имала,иначе нещо мимолетно се намира от време на време но ми писна от такива неща за един-два пъти,просто няма смисъл и предпочитам да съм си сама.Много съм импулсивна и капризна и имам мн неща да оправям в характера си а те си краткотрайни увлечения не се оправят за това предпочетох да остана сама докато разбера кво искам,и докато срещна човек който си заслужава! Не виждам кво сте се отчаяли тея дето си нямат сякаш сте на 50 години и никога няма да срещнете никой живота е пред вас!![]()
А и повярвайте ми понякога е по-добре да си сам отколкото с грешния човек![]()
От 6 Месеца не съм имал![]()
![]()
![]()
малее много години бе, то как не ви омрузна, моята най-дълга връзка - десет дена (на десетия реших, че е ного и му подписах пътния лист (той така се изрази наскоро). иначе сега нямам... ама не ми е и притрябвал някакъв, дето като изляза с приятелки ще ми прави физиономии, като съм изморена и искам да се прибера пак... а и момчетата никога не вярват, когато те боли нещо(даже и наистина да така)... с една дума, така си ми е добре сега
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
imam ot mesec i polovina.. da vidim dali i utre 6te imam..![]()
4e to koi iska ???Първоначално написано от GeRgY
![]()
Да имам връзка в момента. 1 година и 7 дни е!![]()
на 14 е сигорно..максимум 16 годишна..страмно и аз иамма приятели от деството дет се държахме за ръчичка...че то на 12-13 кви гаджета беПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Аве аз да кажа не можем без тях не можем и с тях! Тя моита не ме оставя вече намира от 4 месеца. Все по кафета ме мъкне ама... ми е тъпо ама ко да се прави. Т'ва моито е типен пример за фразата ми горе защото не можем и без друго нещо...!![]()
![]()
Moqta vrazka e ot godina i 4 meseca![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Нямам от година и половина някъде.
Колкото повече се замислям за това, толкова повече осъзнавам, че не ми и трябва.
в нонена нямам но работя по въпроса![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
;;
I az taka.Първоначално написано от koalka