- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пожелание за абитуренти
Може ли да ми кажете какво да напиша на картичката на една абитурентка.Някакво пожелание че не се сещам нищо
Не е за тука темата и + тва тия абитуриенски балове не минаха ли вече бе?
П.П. Пиши нещо за намерения, за студентство, за любов, за мечти, за щастие . бла бла бла бла...
Толкова ли си проста ,че не можеш една картичка да надпишеш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз ако бях на твое място, щях да я купя, готова, надписана, превързана ... ма малко акъл тря, не става само с ядене![]()
Байке, ти не давай съвети, щото при тебе май само яденето е в полза..нищо повече, като имаш три гънки на кръст в мозъка,те и трите са за хранене,даже отделителната ти система не работи, само да повръщаш фекали през устата!
awe kak nesprqhte da se zaqjdate s horata i pomejdusi........emi 6to da ne popita 4oveka...nz moi4e li e mom4e li e ama sq iska 4oveka pomo6t
napi6i eto tova:''Premahvai vsi4ko 6to ti pre4i..4upi,ru6i,ala jivei!Badi 4ovek,a ne 4ove4e..gori,no nikoga ne tlei!Jivei dori da si izmamen ot sobstvenata si sadba i vmesto da use6ta6 ramo,use6tai nqkoi noj v garba.Jivei kogato ima6 vsi4ko ili ot vsi4ko si li6en i kasai dumite na sri4ki za da ne bade6 v tehen plen.Jivei!I vsqka adska jega s kap4ukova voda polei...dori da ti kovat kov4ega jivei priqtelko jivei!!!!'' ili moje:''Na tebe palavo dete s du6a dalboka i krasiva ti jelaq ot sarce da bade6 vinagi 6tastliva'',ili pak:''Prekrasna neka bade mladostta ti ,6tastliv da bade vseki sledva6 den,po-hubava ot blqn da bade liubovta ti i pomni 4e tozi spomen e ot men''moje sa6to:''Neka prazni4no prekara6 tazi tai prekrasna ve4er,neka skromnata 4estitka nosi pozdrav i ot men,neka kato burq jivota ti leti,neka da se zbadnat tvoite me4ti''xaxaxa qko.... ei i ako e momi4e moje da napi6e6 tva:''Jelaq ti priqtelko dobra mom4e s volqta na Zevs,sas silata na Herkules,s pogleda na Napoleon i s o4ite na Alen Delon'''
dano sam ti pomognala s ne6tuu........znam o6te mnogo ama tva stiga a i ne mi se pi6e poi4e![]()
![]()
![]()
![]()
tva sa nqkolko spomen4eta ama zabravih da gi otdelq da ne si misli6 4e e samo edno.........4e e baqq gramadno za edno samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe gleii tam opraiisa
Три гънки могат ли да образуват кръст, всезнайко ???Първоначално написано от denislav.92
Не се занимавай с мене, щот не си ми в категорията просто. Пробвай с някой 99 или 2000 набор, та да имаш няк'в успех. Аре марш в стаята наказан!Първоначално написано от denislav.92
П.п. Бе вчера ти каза да си избършеш млякото от устата, ти пак не ме слушаш, ма на! Нека ти се смеят бебетата кфо бебе си!!!![]()
...........![]()
![]()
ama taka me razsmivate 4e si nqqqte i na ideq
![]()
braoo braooo prodaljavaite
![]()