.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    angel4eto____F
    Guest

Пожелание за абитуренти

Може ли да ми кажете какво да напиша на картичката на една абитурентка.Някакво пожелание че не се сещам нищо

Не е за тука темата и + тва тия абитуриенски балове не минаха ли вече бе?

П.П. Пиши нещо за намерения, за студентство, за любов, за мечти, за щастие . бла бла бла бла...

Мега фен
    Град
    София
    Толкова ли си проста ,че не можеш една картичка да надпишеш
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз ако бях на твое място, щях да я купя, готова, надписана, превързана ... ма малко акъл тря, не става само с ядене

denislav.92
    Guest
    Байке, ти не давай съвети, щото при тебе май само яденето е в полза..нищо повече, като имаш три гънки на кръст в мозъка,те и трите са за хранене,даже отделителната ти система не работи, само да повръщаш фекали през устата!

hahahha
    Guest
    awe kak nesprqhte da se zaqjdate s horata i pomejdusi........emi 6to da ne popita 4oveka...nz moi4e li e mom4e li e ama sq iska 4oveka pomo6t

napi6i eto tova:''Premahvai vsi4ko 6to ti pre4i..4upi,ru6i,ala jivei!Badi 4ovek,a ne 4ove4e..gori,no nikoga ne tlei!Jivei dori da si izmamen ot sobstvenata si sadba i vmesto da use6ta6 ramo,use6tai nqkoi noj v garba.Jivei kogato ima6 vsi4ko ili ot vsi4ko si li6en i kasai dumite na sri4ki za da ne bade6 v tehen plen.Jivei!I vsqka adska jega s kap4ukova voda polei...dori da ti kovat kov4ega jivei priqtelko jivei!!!!'' ili moje:''Na tebe palavo dete s du6a dalboka i krasiva ti jelaq ot sarce da bade6 vinagi 6tastliva'',ili pak:''Prekrasna neka bade mladostta ti ,6tastliv da bade vseki sledva6 den,po-hubava ot blqn da bade liubovta ti i pomni 4e tozi spomen e ot men''moje sa6to:''Neka prazni4no prekara6 tazi tai prekrasna ve4er,neka skromnata 4estitka nosi pozdrav i ot men,neka kato burq jivota ti leti,neka da se zbadnat tvoite me4ti''xaxaxa qko.... ei i ako e momi4e moje da napi6e6 tva:''Jelaq ti priqtelko dobra mom4e s volqta na Zevs,sas silata na Herkules,s pogleda na Napoleon i s o4ite na Alen Delon'''

dano sam ti pomognala s ne6tuu........znam o6te mnogo ama tva stiga a i ne mi se pi6e poi4e

hahahha
    Guest
    tva sa nqkolko spomen4eta ama zabravih da gi otdelq da ne si misli6 4e e samo edno.........4e e baqq gramadno za edno samo awe gleii tam opraiisa

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Байке, ти не давай съвети, щото при тебе май само яденето е в полза..нищо повече, като имаш три гънки на кръст в мозъка,те и трите са за хранене,даже отделителната ти система не работи, само да повръщаш фекали през устата!
    Три гънки могат ли да образуват кръст, всезнайко ???

Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Не се занимавай с мене, щот не си ми в категорията просто. Пробвай с някой 99 или 2000 набор, та да имаш няк'в успех. Аре марш в стаята наказан!

П.п. Бе вчера ти каза да си избършеш млякото от устата, ти пак не ме слушаш, ма на! Нека ти се смеят бебетата кфо бебе си!!!

hahahha
    Guest
    ........... ama taka me razsmivate 4e si nqqqte i na ideq braoo braooo prodaljavaite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си