- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kakvo 6te kajete za ROB HALFORD
kajete si mneniqta za Rob Halford.
Страхотен певец,аз го знам само от времето на Джудас иначе незнам как пее соло.Иначе много ме кефи.![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
anastacia89 - Може и да те кефи, ама не се надявай да ти пусне някога.![]()
Аз с дъртаци не се занимавам.Харесва ми само как пее.![]()
Не говорех дали ти би искала да се занимаваш или не, а дали той ще иска. Защото ако не знаеш, ще те светна, че Халфорд не си пада по жени.![]()
Роб Халфорд е гей.
Аааа забрайх да питам нещо... разбрах, че с дъртаци не се занимаваш, ама я кажи дали се занимаваш с малки?![]()
Не се занимавам с малки.По големи си падам ама не чак пък толкова големи.2-3 години по големи става.Но с малки твърдо не.Халфорд е дърт,сигурно гони 50-60 години.
Знаех си, че ще се стигне до това дали обича да ебе мъже или жени. Какво ви дреме!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е, то това е ясно, ама аз ти го бях казал в един друг форум... по-интересно е дали той чука или него го чукат, или и двете. По-добре да е първото.Първоначално написано от `Death`Whore``
Нали знаеш в едно влакче педали на кой му е най-добре? На втория, защото ебе, ебат го и може да пипа хуя на първия![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
anastacia89 - Аз паак забрайх да ти кажа. Питах, защото си търся някоя кака да ме отрака. Ама пусти каки...![]()
![]()
`Death`Whore` - Чак ме отврати. Не разбрах защо му е най-добре, ама не искам и да разбирам.
За Халфорд единственоRespect
=D>
+ 1Първоначално написано от Анонимко
Не мога да кажа, че ме кефи. Евала там за приносите и не знам си кфо още, но не ме кефи. И не защото е гей.
Saatana vittu perkele hate crew!
^ Точно за т'ва говориме, дори и да не го харесваш, не можеш да отречеш, че е направил доста за метъл музикатаАз примерно се кефя на Judas и на него, ма не го слушам всеки ден
![]()
xora az imax v predvid da davate mneniq a ne da si pravite 4atove tuk.evalata ne tezi koito si dadoxa mneniqta![]()
Има много добър глас.Първоначално написано от judas
Първоначално написано от 182+44_4adel
на него му трябва малко време!
Иначеее...Боби Халфорд е велик!Джудас са ми една от любимите групи...
Fuckin'Hostile, Буут и да иска, не може да отрече, че Халфорд е допринесъл за музиката....както например аз не мога да отрека същото за Хетфийлд...макар че не го харесвам!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не го харесвам човека...както и всички пичове от металика, моторхед, мегадет и т.н. и т.н. Хехе, само Мейдън ги понасям малко от тоя тип банди, не ме убивайте ;p (: