Ей метълите харесвате ли HIM?
Мен много ме кефят.Жестоки саа.\
/
Ебаси 14 години в тоя форум
СЪщата работа!Първоначално написано от koalka
![]()
Тебе коя те кефи?
Харесвам 7-8 техни песни.
Лично на мен ми харесват само Join Me и Wings of A buttefly...
П.П. А забравих да добавя - участието на Виле Вало в песента Byronic Man на COF доста добре се е получило според мен![]()
хъхъ..
Истинските метъли не слушат ХИМ![]()
предния път като писах коментар за хим си изпатих тукаама тогава си бях зле де...поумнях
![]()
![]()
не не ги слушам![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
HIM са почти идеална група.
![]()
напоследък, обаче, се поосраха малко.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз съм тру, а пък ги слушам.Първоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За мен не си тру в такъв случай.Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Защо го избихте на истински и не истински метъли??Ако слушаш доста метъл значи си метъл.Това не значи, че не може да харесваш и друга музика.Първоначално написано от `Death`Whore``
А тези, които слушат само и единствено метъл може и да не слушат ХИМ...защото просто ХИМ не са метъл...въпреки, че мязат малко![]()
хъхъ..
Аз слушам Кристина Агилера и Бекстрийт бойс, но ХИМ са друг въпрос и са зле.![]()
Нормално след като слушaш Slipknot.Първоначално написано от 182+44_4adel
Първоначално написано от anastacia89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво,бе?
Ем` за теб може и да не съм, но аз си се смятам за такъв => Аз съм тру. Ей ся ми стана интересно какво мислите за мен. Дали съм тру или не съм, ама ще си направя отделна тема.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАПървоначално написано от anastacia89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
нещо ги ненавиждам необяснимо![]()
слушам Join me само
иначе обожавам гласът на Виле Вало в Bittersweet![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
...каза човекът,който по цял ден виси пред компа и се чуди как да се направи на големия трууу метъл фен....опа,ама ти не си слушал метъл като гледам извинявай....Hardcore SUX...май,че никой не ти го е казвал,а?СМЕШЕН СИ!.дърпаш ся и си пилееш жалкия живот.. enjoy
Или просто що не престанеш да се заяждаш за всяка тема пусната за Линкин Парк,ХИМ и подобен род групи?Всеки има право да слуша каквото си иска-ти да не би случайно да си The Master of Music,който определя кой какво да слуша?
Това бе казано от _SL_ в една друга тема за Линкин Парк,поствам го тука,защото в тая тема за ХИМ най-вероятно самия той ще види поста.
И не се заяждам,очаквам просто да разбера закво го прави![]()
аз плюя групите, които НАИСТИНА не стават...и ако не си сляп ще забележиш, че тук не съм казал нищо против ХИМ...да си видял да оплюя някоя дет или блек група примерно? не ми харесва музиката им ама свирят добре...добри музиканти са...тях плюя ли ги? плюя само уонабитата дето се мислят за разни неща дето не са
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Много ти разбира на тебе дет метълската глава. Я у лево.Първоначално написано от `Death`Whore``
ХИМ са много красива група. Носят ми емоции, кеф ми е да ги слушам, кеф ми е да ги гледам. Красива група, дамз.
Saatana vittu perkele hate crew!
Но нали знаеш,че за едни една група е много добра,а за други е пълен боклук-въпрос на вкус.И аз не слушам групите,който плюеш,но това не означава,че трябва да почна и аз да ги плюя и да се подигравам на хората,който ги слушат.Я си представи,че живееш в един свят,в който почти всички са блекари и дет метъли (дееба и светаПървоначално написано от _SL_
)-ми познай кво ще стане...ще почнат да се подиграват на групите,който ти слушаш и едва ли ще ти е много приятно
Но както и да е много нафлуудих тая тема,мерси все пак че ми отговори![]()
Хим ис гей.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one