- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- moje li da se mahnat taka?
![]()
![]()
хахах колко тъпи хора хахаха
Нали знаеш, че кожата също диша? Еми то става през порите. Какво ли ще стане с кожата ни, ако останем без пори![]()
![]()
![]()
- za vsichko ima reshenie i ti kazvam kakvo sym vidqla oshte vednyj shte go povtorq na priqtelkata mi se mahnaha qvno e bila vulshebnica inache po dr. nachin nz kak gi e mahnala sled kato tvyrdish che ne mojeli da se mahnat
Ne moga da razbera za6to prodyljava6 da spori6 sys tzeliq forum sled kato mnogokratno ti se povtori 4e pori NE MOGAT DA SE MAHNAT prosto priqtelkata ti gi e svila.I kato ne moje6 da se izrazi6 pravilno si trai
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
moite 4asove kogato sa bili va6te o6te ne sa bili napravili gre6kata da te rodqtПървоначално написано от charovnata_
"oshte vednyj shte go povtorq na priqtelkata mi se mahnaha qvno e bila vulshebnica" ti si mnoo prosto dete be, bila vul6ebnica KYRA MI! ai hodi si mahai porite togava i ne me zanimavai pove4e sus slaboumieto si![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
какво тръгнахте всички да се подигравате,въпроса е зададен неправилно, но се разбира.на вас не ви се е случвало да грешите
по темата:крема за белези е по-скъп от този за пори,и не се знае дали ще ти свърши работа.
you should kill yourself >=D
ti ako si be6e napravil truda da pro4ete6 temata 6te6e da razbere6 4e E pravilno zadaden. vsi4ki i obqsnqvat 4e ne moje da se mahnat a taq pikla postoqnno tvardi obratnoto, kato misli 4e mogat are mar6 da si gi maha!Първоначално написано от EMILY the strange
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
ахахауахауахаухаа тук някой пак е ИМАЛ пориПървоначално написано от charovnata_
ама че странни хора
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!