.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    хахах колко тъпи хора хахаха
    Нали знаеш, че кожата също диша? Еми то става през порите. Какво ли ще стане с кожата ни, ако останем без пори

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    • za vsichko ima reshenie i ti kazvam kakvo sym vidqla oshte vednyj shte go povtorq na priqtelkata mi se mahnaha qvno e bila vulshebnica inache po dr. nachin nz kak gi e mahnala sled kato tvyrdish che ne mojeli da se mahnat

Ne moga da razbera za6to prodyljava6 da spori6 sys tzeliq forum sled kato mnogokratno ti se povtori 4e pori NE MOGAT DA SE MAHNAT prosto priqtelkata ti gi e svila.I kato ne moje6 da se izrazi6 pravilno si trai
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    Цитирай Първоначално написано от Pifcho
    charovnata_ ami moito momi4e tezi ne6ta se u4at po Biologiq pazdel Anatomiq na 4oveka ili moje bi ti si bila v mestnoto kafence po vreme na 4asovete 4udno kak si izkarala 6esti4kite s podobni znaniq deto ima6 =D>
    ami za tvoq informaciq do sega ne sum izbqgala ot chas po fizichesko puk da ne govorim za chas po biologiq taka che ako ti poseshtavash kafencata chesto po vreme na chasovete ne govori za men kato nishto neznaesh
    moite 4asove kogato sa bili va6te o6te ne sa bili napravili gre6kata da te rodqt

"oshte vednyj shte go povtorq na priqtelkata mi se mahnaha qvno e bila vulshebnica" ti si mnoo prosto dete be, bila vul6ebnica KYRA MI! ai hodi si mahai porite togava i ne me zanimavai pove4e sus slaboumieto si
    I’m your dream, make you real
    I’m your eyes when you must steal
    I’m your pain when you can’t feel
    Sad but true
    \w/

Повече от фен
    Град
    south_park
    какво тръгнахте всички да се подигравате,въпроса е зададен неправилно, но се разбира.на вас не ви се е случвало да грешите

по темата:крема за белези е по-скъп от този за пори,и не се знае дали ще ти свърши работа.
    you should kill yourself >=D

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    какво тръгнахте всички да се подигравате,въпроса е зададен неправилно, но се разбира.на вас не ви се е случвало да грешите

по темата:крема за белези е по-скъп от този за пори,и не се знае дали ще ти свърши работа.
    ti ako si be6e napravil truda da pro4ete6 temata 6te6e da razbere6 4e E pravilno zadaden. vsi4ki i obqsnqvat 4e ne moje da se mahnat a taq pikla postoqnno tvardi obratnoto, kato misli 4e mogat are mar6 da si gi maha!
    I’m your dream, make you real
    I’m your eyes when you must steal
    I’m your pain when you can’t feel
    Sad but true
    \w/

Цитирай Първоначално написано от Pifcho
    ami imam priqtelka deto imashe razshireni pori i s edin profukt napulno gi mahno no loshtoto e che na men tozi produkt i ne mislq che ti trqbva da opedelqsh znaniqta mi zashtoto IQ-to mi e mn po visoko ot tozi na otlichen uchenik v 12 klas da ne zapochna az da premervam tvoq um
    ami mislq 4e vsi4ki ti kazaha ve4e 4e porite ne mogat da se mahnat! tvoqta priqtelka moje i da gi e svila do takava stepen 4e da ne si li4at osobeno.. no ne gi e mahnala! nqma da sporq s tvardoglavi momi4enca deto nqmat kapka znanie po vaprosa a samo sa 4uli ot toq i onq ne6to si... kato ne vqrva6 kazah ti... hodi po aptekite i poliklinikite da pita6, do tuka bqh az opravqi se kakto moje6, ne me zanimavai! I ako be6e tolkova umna kolkoto se misli6 6te6e da znae6 4e dosta ot otli4nicite ne 4e sa osobeno umni a prosto sa zubra4i i u4at den i no6t (da ne kaja 4e imat i drugi metodi za izkarvane na dobra ocenka ), no kakto i da e
    Ne mislq che trqbva da obijadash otlichnicite che sa zubraachi a dokolkoto tova momiche liceto i e kato bebeshka koja idori ne i lichi che e imala pori i dr. koeto e za tova che nz za porite i chuvam ot razni priqtelki ami aide kaji mi po kakav dr. nachin da se naucha kak? bezd da slusham ot priqtekli ipriqtelili nz zashtoto po dr. nachin shte mi e malko trudno
    ахахауахауахаухаа тук някой пак е ИМАЛ пори ама че странни хора
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си