- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- moje li da se mahnat taka?
naskoro mi kazaha che porite moga da gi mahna s kremche za premahvane na belezi vqrno li e tova ??????![]()
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
ok prosto taka mi kazaha i reshih da pitam dr. hora xixixxixixixПървоначално написано от kat4enceto
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
haha da se mahnat pori... ama 4e glupost... mai nqkoi ne znae kvo e pora... mogat samo da se namalqt ili raz6irqt ma ne znam kak![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
Ne we gluposti, ne mogat da se hat pori, pone vse o6te ne mogatПървоначално написано от charovnata_
tfa mai i magi4eska pry4ka nema da stane
))
izvinqvai mn no ne mislq che e glupost prosto taka mi kazaha i se dopitah do poveche hora qsnoПървоначално написано от Pifcho
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
qsno mi e 4e si nqma6 ponqtie ot tva 6to e to "pora" i ima li po4va u nasa tiq do koito si se dopitala qvno ne sa na pove4e ot teb godinki... pitai nqkoi vuzrasten ama 6e ti se smee mnogo
![]()
Sad but true
\w/
mn dobre znam kakvo e pora i dr. ti ot kade znaesh na kolkkko godinki sym zashtoto ne mislq che zaeshПървоначално написано от Pifcho
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Могат да се свият,но не и да се махнат!!!
[size=7][b][u]fosse cos
Порите се махат със специални продукти предназначени за това.Отиди в някоя аптека,там ще ти препоръчат някой продукт![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аахауах я ги питай тия твоите приятели за някое кремче с което да си махнеш епителните клеткиаухах.... хората нежно се опитват да ти намекнат че въпроса ти е зададен неправилно.Няма как да си махнеш порите.Може да ги запушиш в някой евтин крем ако толкова ти пречат или да ги СВИЕШ с някой качествен продукт за да не са широки и забележими.Ама ако искаш да ги махнеш вече ще видиш зор
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
to ti li4i po na4ina na mislene i znaniq, po to4no NEznaniq. Kazah 4e porite ne se mahat nema kvo pove4e da vi obqsnqvam ebati tupite jivotni... praete kvot iskateПървоначално написано от charovnata_
![]()
Sad but true
\w/
ami imam priqtelka deto imashe razshireni pori i s edin profukt napulno gi mahno no loshtoto e che na men tozi produkt i ne mislq che ti trqbva da opedelqsh znaniqta mi zashtoto IQ-to mi e mn po visoko ot tozi na otlichen uchenik v 12 klas da ne zapochna az da premervam tvoq um
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
ami mislq 4e vsi4ki ti kazaha ve4e 4e porite ne mogat da se mahnat! tvoqta priqtelka moje i da gi e svila do takava stepen 4e da ne si li4at osobeno.. no ne gi e mahnala! nqma da sporq s tvardoglavi momi4enca deto nqmat kapka znanie po vaprosa a samo sa 4uli ot toq i onq ne6to si... kato ne vqrva6 kazah ti... hodi po aptekite i poliklinikite da pita6, do tuka bqh az opravqi se kakto moje6, ne me zanimavai! I ako be6e tolkova umna kolkoto se misli6 6te6e da znae6 4e dosta ot otli4nicite ne 4e sa osobeno umni a prosto sa zubra4i i u4at den i no6t (da ne kaja 4e imat i drugi metodi za izkarvane na dobra ocenkaПървоначално написано от charovnata_
), no kakto i da e
![]()
Sad but true
\w/
Ne mislq che trqbva da obijadash otlichnicite che sa zubraachi a dokolkoto tova momiche liceto i e kato bebeshka koja idori ne i lichi che e imala pori i dr. koeto e za tova che nz za porite i chuvam ot razni priqtelki ami aide kaji mi po kakav dr. nachin da se naucha kak? bezd da slusham ot priqtekli ipriqtelili nz zashtoto po dr. nachin shte mi e malko trudnoПървоначално написано от Pifcho
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
charovnata_ ami moito momi4e tezi ne6ta se u4at po Biologiq pazdel Anatomiq na 4oveka ili moje bi ti si bila v mestnoto kafence po vreme na 4asovete4udno kak si izkarala 6esti4kite s podobni znaniq deto ima6 =D>
Sad but true
\w/
Какво викаше за IQ-то?Първоначално написано от charovnata_
![]()
Clearasil Ultra nz da li go ima v BG 6toto maika mi mi go donese ot Angliq , no ima dosta dobar efekt a ina4e sam polzvala ot AVON eksfolianti za lice i tem podobni ot seriqta na Clearskin a i ako si 4uvala za Garnier???
Molq te ne si mahai porite [-o<
offfffffff kfi sa teq gluposti da 6tqla da si maha porite 4udno kak 6te stane taq rabota mnogo bih iskala da vidq kak 6te gi mahne6!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Abe s tezi mazila samo se svivat a ne se mahat be
slezte na zemqta
za vsichko ima reshenie i ti kazvam kakvo sym vidqla oshte vednyj shte go povtorq na priqtelkata mi se mahnaha qvno e bila vulshebnica inache po dr. nachin nz kak gi e mahnala sled kato tvyrdish che ne mojeli da se mahnatПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
ami za tvoq informaciq do sega ne sum izbqgala ot chas po fizichesko puk da ne govorim za chas po biologiq taka che ako ti poseshtavash kafencata chesto po vreme na chasovete ne govori za men kato nishto neznaeshПървоначално написано от Pifcho
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Първоначално написано от {S}BaBY{G}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си махнела порите
![]()
![]()
Виж, последвай съвета на момичето, писало в цитата. Няма да имаш после никакви проблеми. Всичко ще е тип-топ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой може ли да ми каже как се махат пори? За свиване съм чувала но не и за премахване така де чудно ми е
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...