.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    нели
    Guest

сълэлива история...

Эдравеите.Сигурно ще ви стана много досадна,но само вие ми останахте..........
    Всичко,което ме съсипва е само эаради едно момче.Эапоэнахме се преди година и нещо.В началото искрата пламна и от двете страни,беше прекрасно,но эа много кратко.той се покри просто ей така и много ме нарани.Наскоро реши да ми каже поне эдрасти и да се видим,но май май не прекарахме много добре.........лошото е ,че преди иэвестно време си хвана приятелка А аэ вече година и нещо страдам ден и нощ.Не ми каэваите эабрави го,эащото просто не мога.а напоследък положенето е станало мъчително-не мога да спя,подута съм,отслабнах,повръщам !Просто болката няма край...но как да му приэная обичта си...эа какво,само да ми се иэсмее А и онова момиче.... Спирам ,эащото ще се эахласна след малко
    Мерси

Мила... не само момичетата имат такива проблеми... и аз бях така както го наричат "болен" от любов.. отслабнах с 10 килограма.. при което цялото ми семейство се почуди какво ми е.... не спах не ядох.... но нищо неможе да се направи, такъв е животът и всеки го изживява.... опитай се да го споделиш с някои близък който го е изживял същото (пак се натъжих мамка му.......) с писане вярвай ми много малко ще ти помогне от колкото да си излееш душата пред някого.... опитай вярваи ми ще се почувстваш много по добре... и помисли.. сега си така но после вярвай ще осъзнаеш че мъките ти са били напразни (знам че ти звучи невъзможно но и аз така си мислех ) УСПЕХ [-o<
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Град
    София
    Ох милата... Ами и аз бях така... Обаче 3 дена само... Сега съм по-добре, но любовта ми не е минала... Трябва д аму кажеш, колкото и да е трудно, само това е начина... Или да бъдете заедно... Или той да прекъсне твойта любов...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Миличкааа.. не се отчайвай.. аз достатъчно съм страдала, гадно е.. недей и ти.. не си струва.. както на мен веднъж ми казаха тук във форума.. "Изживели сте мига", знам че е кофти, знам какво ти е, защото съм имала такива преживявания и аз.. но според мен е добре да споделиш с някой наистина близък приятел (в моите случаи се оказа, че такива нямам, поне не истински), да ти олекне, после започни да излизаш, да се срещаш с нови хора.. аз за последн преди 2-3 седмици изживях едно много гадно отрязване от странана едно момче и го преживявах някво супер трудно.. ама си намерих танци, с които да се разсейвам.. сега тренирам и това ми беше и желанието точно за такива танци (Hip-Hop) и се разсейвам.. и другото, което мога да ти споделя и да те посъветвам е.. не го търси.. не се виждайте, не се чувайте дори.. защото така ще те боли адски мн, особено като слушаш за гаджето му. а в крайна сметка две очи, които не се виждат, се забравят, така че бъди много силна и не страдай повече..

Чакай са д обобщя..
    1.Сподели с приятел, за да ти олекне
    2.Забавлявай се и прави нещо, за което имаш много голямо желание
    3.Прекрати взаимоотношенията си с него.. поне за момента.. докато ти олекне

А, и 4.Усмихвай се и бъди весела, никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти Успех, миличка

Знам, че ти е гадно и те боли. Тази болка те съсипва и убива желанието ти за живот. Ти обаче трябва да се бориш и да не позволяваш на едно момче да те съсипе. Никоя любов, колкото и да е голяма не заслужава да съсипеш здравето си заради нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

нели
    Guest
    эдравето ми вече е съсипано.Много съжарявам,че само ви мрънкам,но нямам толкова блиэък приятел на когото да споделя
    Нямам един миг спокойствие.Вече ще се иэгубя толкова се стопявам .А имам една болка,тежест в корема,която не ми минава и эа секунда.Пред хората се правя на щастлива,но...
    Повръщам по цяла нощ вече Дори в момента умирав от мъка .По дяволите как боли

Не знам кое те боли повече душата или тялот. Тук обаче е моментът да ти кажа да се стегнеш, да отидеш на лекар, за да установиш какво е здравословното ти състояние.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

нели
    Guest
    Мужду другото эабравих да благодаря на хората,които пуснаха мнения.Благодаря ви ужасно много ......

и да отиде на лекър... (КАКТО МЕНЕ ! ) ликарството с/у нейната болест е време..... аз когато се стопих 10 килограма ме караха да отида на лекар... НО ВСИЧКО Е В ДУШАТА МАМКА МУ! !
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

нели
    Guest
    Не искам да ходя на лекар,но мерси эа съвета все пак...
    Болката ми е в душата.с него бяхме толкова еднакви и эащо ме эаряэа Эащо така ме нарани .Энам,че отговор няма ,но просто вече неэнам.Искам си го Искам само да ме гушне Отново да говорим с часове ,както преди Какво стана подяволите Толкова искам да му го кажа,но нямам сили , а и не е редно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от нели
    Не искам да ходя на лекар,но мерси эа съвета все пак...
    Болката ми е в душата.с него бяхме толкова еднакви и эащо ме эаряэа Эащо така ме нарани .Энам,че отговор няма ,но просто вече неэнам.Искам си го Искам само да ме гушне Отново да говорим с часове ,както преди Какво стана подяволите Толкова искам да му го кажа,но нямам сили , а и не е редно
    Vse edno tova sam go pisala az Napalno v shodna situaciq sme...znam kakvo ti e. I az sam taka i ne moga pove4e taka.Neznam kakvo da te posyvetvam,zashtoto az sama ne moga da se opravq i syvzema.I az kato teb iskam da si me pregyrne i celune,da znam 4e si e samo moi No nqma... I vapreki vsi4ko taino si se nadqvam...i az neznam na kakvo!
    Iskam da govorq s nego, no nqma kak a i ne e redno kakto ti kaza...ne mi ostava drugo osven da go podminavam prosto ei taka...da ostavq ne6tata taka.Ako shte stava neshto shte stava...Az sam bezsilna da pravq kakvoto i da e.Nedei da se ot4aivash mili4ka.Znam 4e e ujasno i 4e dori ne mojesh da zaspish,zashtoto misli6 samo i edinstveno za nego...no zamisli se dali toi strada pone malko?Sama shte si otgovorish...uspeh i gore glavata.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

нели
    Guest
    Отново много благодаря!
    Все пак чакам още отговори

Мега фен Аватара на koalka
    Докато казваш "Не мога", ще страдаш...

нели
    Guest

Защо не се опиташ да мислиш малко по-позитивно? Явно не можеш да промениш нищо и така като не зависи от теб, само страдаш, без да има какъвто и да е ефект. Опитай се да си запълниш времето с нещо, така че да си ангажирана и да не мислиш мн за него и може би рано или късно ще го забравиш...

Znam,4e ne e lesno da zabravi6 nqkoi,za6toto i na men mi se e slu4valo i to ne edin put.Zatova usmisli ne6tata,ako vijda6 nqkakva nadejda vuv vruzkata vi pogovori s nego,ako toi eventualno se otnese lo6o s teb tova malko ili mnogo 6te ti pomogne da go zabravi6.Zabavlqvai se pove4e i pomni,4e kakvato i da e lubovta i kolkoto e silna ne si struva da propilee6 zdraveto si,zaradi neq,za6otot 6te se poqvi nqkoi drug,i to kogato nai malko o4akva6.Uspeh!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Zashto ne my go kajesh ? Prosto dve dymi,koito iskash da gi kajesh...shte ti olekne...pyk kfoto shte da stava ....
    kaji my vsichko,kolko si stradala..godina i neshto ,kolko go obichash,kolko te boli,kak ne e redno da izpitvash tova,no go izpitvash...tova koeto napisa tyka...kakvo shte stane ... ili vsichko ili nishto...no pone shte znaesh che si opitala...Popitai go imash li shans...pitai vsichko ....
    Kazvam go i na dvete momicheta s tozi problem...ne se gybi nishto kato govorish,gybi se kato mylchish ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Zashto ne my go kajesh ? Prosto dve dymi,koito iskash da gi kajesh...shte ti olekne...pyk kfoto shte da stava ....
    kaji my vsichko,kolko si stradala..godina i neshto ,kolko go obichash,kolko te boli,kak ne e redno da izpitvash tova,no go izpitvash...tova koeto napisa tyka...kakvo shte stane ... ili vsichko ili nishto...no pone shte znaesh che si opitala...Popitai go imash li shans...pitai vsichko ....
    Kazvam go i na dvete momicheta s tozi problem...ne se gybi nishto kato govorish,gybi se kato mylchish ...
    Ами подкрепям това мнение!
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Ами подкрепям това мнение!
    Аз също \/

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

Re: сълэлива история...

Не ми каэваите эабрави го,эащото просто не мога.

nqma "ne moga" ima samo "ne iskam"

milata mn sujalqvam. razbiram mukata ti. no trqbva da zapazi6 sebe si predi vs. razbiram 4e v momenta ne moje6 da go zabravi6 no pone trqbva da ocelee6. dokato si nameri6 nqkoi drug. nai-dobriqt na4in da zabravi6 za tova mom4e e da si nameri6 nov flirt. a onova momi4e-te seriozni li sa. ako ne sa moje da opita6 da go svali6-taka pone 6te znae6 4e si opitala vs s nego

Миличка аз бях в абсолютно същото положение...През деня незнаех къде се намирам от болка,а през ноща не спирах да плача и така 3 месеца,майка ми ми каза,че ще ме заведе на психолог ако продължавам...Обаче всичко се оправи,в момента с този човек сме приятели...Незнам какъв съвет да ти дам,при мен не стана с говорене-той не обърна внимание на думите ми...Аз започнах да ходя на местата,на които и той ходи,в момента приятелите му са мои приятели и си харесах страхотно момче в тази компания...Опитай и ти...УСПЕХ И ако стане нещо да пишеш...

П.С:
    ЗАМИНАВАЙ НА ЛЕКАР,ЧЕ ША ИМА БОЙ ИНАЧЕ

нели
    Guest
    Благодаря ви много!Вие сте страхотни до един!Много сте добри и отново благодаря эа всички съвети.
    Мен мъката все си ме еэгаря .чудя се -накарахте ме да се эамисля,дали да му кажа ,но........надали на човек ,който си има приятелка му е до някаква дет да му се обуснява в любов,сигурно даже няма да ми обърне внимание

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от нели
    Благодаря ви много!Вие сте страхотни до един!Много сте добри и отново благодаря эа всички съвети.
    Мен мъката все си ме еэгаря .чудя се -накарахте ме да се эамисля,дали да му кажа ,но........надали на човек ,който си има приятелка му е до някаква дет да му се обуснява в любов,сигурно даже няма да ми обърне внимание
    Spored men ostavi neshtata taka kakto sa.Shtom si ima priqtelka edva li tova e momenta da govorish s nego.Obarni nova stranica i gledai samo napred.Ako toi poiska shte se vyrne,ako ne...ne e edinstven.Ogledai se.Shte sreshtnesh drug sigurna sam.Znaesh 4e sme v shodni situacii..taka 4e da se podkrepim Uspeh
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    София
    Кажи му!!!!Иначе ще продължиш да се иэмъчваш...
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си