.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

цигани...бляк

абе бога ми... тази напаст още ли е сред нас...ХОРА ако можех сама да ги прамахна нямаше да пиша тва... плс айде всички се оплаквате, че я ви преджобил... я убил някой... пребили някой.и тн.. всички се оплакват но никой не зима мерки...какво чакате намога да разбера...Хитлер няма да се върне.... в нас е силата....
    Black is the night, metal we fight...!

shreshtu ciganite malko trudno da sa nadignesh ... trqbva si super zakoravql ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Гост на вратата
    Guest
    Сокара амзана гратлана бокому еси няааааааа

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: цигани...бляк

Цитирай Първоначално написано от harmaqny
    абе бога ми... тази напаст още ли е сред нас...ХОРА ако можех сама да ги прамахна нямаше да пиша тва... плс айде всички се оплаквате, че я ви преджобил... я убил някой... пребили някой.и тн.. всички се оплакват но никой не зима мерки...какво чакате намога да разбера...Хитлер няма да се върне.... в нас е силата....
    В егати филма си!

i az mn ne mi haresvat i iskam da gi izgonqt ot bg da si napraqt tqhna sobstvena dyrjava

Повече от фен
    никой не ми пречи дотогава когато не с енабърка в личното ми пространство и живота ми без мое желание

@harmaqny,много си комплексирана,кид,намери си занимание и остави хората намира.;]Това,че ти си заобиколена от всякъде с пари не те прави нищо повече от тях..те са хора като тебе и мене като всички,това че нямат пари даже и за закуска и живеят ден за ден е много тъжно,но е само заради такива мислещи като теб,изолиращи ги от всякъде и подценявайки ги.Затова идва и озлоблението... тфа е дълга история без край...
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си