.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Работа
    Guest

Работа за малолетни

Здравейте.
    Интересувам се от работа за събота и неделя за малолетни. Ако някой знае каде има обяви кадето да прочета нека каже. Или пък може телефон или е-мейл на самата работа или каквото може.

Здравей!И аз съм малолетна и искам да работя,но през лятото,но едва ли ще стане,защото хората искат поне на 16....Ти може да се погледнеш вестник:"Позвънете" или някакви обяви в интернет,търси в Гугъл,питай приятели,но ако не намериш-не се отчайвай:може би си още много млад/а.Успех!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    според българското законодателство малолетни л ица не могат да полагат физически труд!
    демек законно никъде не можете да бачкате - сега трябва да учите

Ми за под 16 може да се бачка, но ви трябва специално разрешение/позволение от държавата или общината, но тогава мисля, че трябва и осигоровки да ви плащат работодателите, а като си малък съответно си по-малко полезен( зависимост от професията) и няма смисъл, но може да си намериш незаконо.Избирайте си внимателно работата, може да не ви платят или да ви плащат твърде малко за много труд.

Успех
    mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Guest
    И аз търся на 17 съм,ако има казвайте че догодина трябва да се изнасям от наште

Аз съм на 16 и също си търся работа.
    Една приятелка чисти по входовете на апартаментите.
    Прочетох в интернет, че може да раздаваме листовки (малолетните).
    В Макдоналдс, но докато се уредиш там, минава месец само в раздаване на документи.

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема. И разберете, че това не е сайт за търсене на работа!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си