- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- голден ретривър :)
Здравейте.
Искам да ви попитам понеже един мой приятел иска да си вземе голден ретривър и иска от зоо магазин да взима, но аз съм чувала че там са някви измъчени и не е хубаво от зоо магазин за взима. Имате ли някви идеи от къде може да си вземе?Мерси
Точен линк не мога да ти дам, но може да търси обяви, надявам се да не е реклама, в 555.bg, bezplatno.net и други сайтове. А твоят приятел вкъщи ли смята да го гледа?
ами същност и двамата търсихме по обяви ни не намерихме нещо, което го одовлетворява. Иначе да, вкъщи ще го гледа.![]()
За точно място не мога да помогна, само да знае, че кучето оставя много косми косми(от личен опит), със сигурност го знае, но все пак. :P
Писах на лично![]()
ей сега разгледах в продавалник.ком и има интересни обявипробвайте там
![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
А зоо магазините от къде мислиш, че ги взимат?Първоначално написано от jakkiee
Към автора/ката - за да си сигурна, че кученцето не е "измъчено" трябва да си го закупите директно от собственик, т.е да е потомство на домашно гледано куче. За тази цел ви трябват малки обяви. Проверете сайтовете и вестниците с такива секции.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От легитимен развъдник.Личен съвет,за да не си чука главата след това.
Аз си взех моя лабрадор от развъдник в Плевен с родословно дърво преди 3 години.. бяха се родили 3,ние си бяхме нарочили едно,обаче бяха ходили преди нас някакви богаташи и са му платили тройно-четворно цената за да го вземат и за мен остана последното,но сега за нищо на света не съжелявам,че съм взел него.. но ако смята да го гледа в апартамент му кажи да се приготви да купува нови тапети,килими,столове и прахосмукачки..![]()