.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    pifi
    Guest

HELP kak da mu kaja?

zdraveite hora imam problem -eto go i nego-na4i imam si priqtel mnogo mi haresva iskam da pravq ne6to pove4e ot celuvane sex t.e no imam strii na gardite i mee sram da si mahan sutiena kak da mu kaja?

ako nqkoi e imal su6tiq problem da pi6e

Град
    София
    Искам отговори... И аз имам същият проблем...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    ми няма проблем,момичета,те не се виждат много,пък и кой ли ги няма,пък и щом имате там,значи са ви големи

Guest
    има момичета с къде къде по-големи проблеми,и най-красивите момичета ги имат,даже модели

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Или са дебели...

Или са им увиснали..

Те наистина не обръщат внимание на тези неща. Особено когато са възбудени на макс. Споко.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Barbie
    И к'во? Повярвай, душко, няма да те изхвърли от леглото заради стрии. И аз имам - почти не се забелязват. Той няма да те огледжа с лупа. Стриите не са проблем за сексуалния живот. Освен това, какво доверие имаш на приятеля си, след като не можеш да му покажеш тялото си такова, каквото е? (Срам, срам, ама след като ще правите секс, не би трябвало чааак толкова да се срамуваш точно от този човек. Аз викам да изчакаш да станете толкова близки, че да не ти се налага да задаваш подобни въпроси.)

pifi
    Guest
    Гост

Пуснато на: Вто Май 22, 2007 9:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми няма проблем,момичета,те не се виждат много,пък и кой ли ги няма,пък и щом имате там,значи са ви големи

e da ama na mene ne sa mi golemi (ne mnogo golemi awe nekvo sredno )

Da ne ti puka!!!!!!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

И аз се притеснявах преди да спя с приятеля си, защото имам целулит, но на него не изглежда да му пука особено, дори смята, че имам страхотно дупе. Не се притеснявай, момиче, ако иска да е с теб, няма да му прави кой знае какво впечатление нещо толкова малко и повърхностно като лек дефект по тялото ти

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Или са дебели...

Или са им увиснали..

Те наистина не обръщат внимание на тези неща. Особено когато са възбудени на макс. Споко.

Е как може?Защо една жена, за да има стрии на гърдите трябва или да е дебела или да са и увиснали?Обясни ми го моля те....

P.S.Не се заяждам просто питам защо си мислиш така ;)

По-темата: Споко.. и аз имам .. и мен ме беше срам, но в крайна сметка трябва да се отпуснеш;) Ние жените имаме мания да си намираме косури, които обаче на момчетата им харесват /на някои разбира се/.

ama ti debela li si ili prosto uvisnali ne 4e se zaqjdam

Град
    У нас

Seks1t i G1z1t поста ти към мен ли беше насочен или към авторката? :)

Град
    при чичо Страх
    Защото стриите се получват точно от това : или от бързо напълняване, или от рязко отслабване. Както и от бърз растеж ( приятелят ми например има стрии по бицепсите точно от това..)

Guest
    Или са дебели...

Или са им увиснали..

ili si typa ili si mn prosta.vijdal sym na mnogo momi4eta sledniq problem i nito edna ot tqh ne be6e s uvisnali cici ili samoto momi4e da e bilo debelo,dori naprotiv suvsem stegnati bqha.a otnosno tova 4e mom4etata ne obru6tat vnimanie pak naceli gredata.pone as obru6tam vnimanie do tolkova kolkoto da ne predizvikam 4uvstvo za neudobstvo u momi4eto.

Град
    У нас

Ами ... не знам .. аз края на 5-ти клас имах някви съвсем малки цици .. нямаше сутиен за мен, а началото на 6-ти носех В ... не съм натдавала в килограми .. не съм била и дебела, че да отслабна ... просто за супер малко време ми пораснаха много големи гърди ... за т'ва не е задължително или да си дебела или да са ти увиснали ...

vzemete si toaletno mlqko na NIVEA pomaga stra6no mnogo i ne se vprqgaite mom4etata ne obry6tat vnimanie na tezi ne6ta

Град
    при чичо Страх
    Да не е онова стягащото ? Ако е то наистина помага. И за целулит също.

Град
    София
    Мойте стрии са от бърз разтеж.. Имам ги от 12 годишна.. Обаче проблема е че се забелязват много, защото кожата ми е почти... БЯЛА..
    Вие на хероин ли сте бе?

Повече от фен
    Какво ти пука? Ти се притесняваш заради стриите на гърдите.Не знам дали си гледала концерта на планета от лятото на 2006 когато Камелия беше само с лепенките на циците.Ако си гледала и не си забелязала да ти кажа - личаха си шевовете дето са и слагали силикона и не и пукаше.Мислиш ли, че мъжете гледат това?И както акзаха по-горе щом се притесняваш да покажеш тялото си на гаджето най-добре ичакай докато дойде момента,в който няма да се притесняваш.
    Успех!!!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

BODYBUILDING
    Guest
    Защото стриите се получват точно от това : или от бързо напълняване, или от рязко отслабване. Както и от бърз растеж ( приятелят ми например има стрии по бицепсите точно от това..)
    damm toi e himik 6te napravi biceps 45 sled koeto ot himiqta 6te te ozorva da mu diga6 pi6kata s 4asove i sled 3 godini 6te umre i 6te ustane6 nezadovolena vdovica are Good Luck

Супер фен
    Град
    Венера
    Или са дебели...

Или са им увиснали..

Случайно да се сещаш за варианта 'по-големи от тези дето аз знам'?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Или са дебели...

Или са им увиснали..

Не е задължително, Бънгълче.
    Аз също имам стрии по гърдите. И както забелязвам - доста други момичета също имат този проблем.
    Не е болка за умиране.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Мойте стрии са от бърз разтеж.. Имам ги от 12 годишна.. Обаче проблема е че се забелязват много, защото кожата ми е почти... БЯЛА..
    Тва на снимката мъжът ти ли е? :P Ебавам се...но ако си с някои които държи на теб няма да го взима под особенно внимание.

Guest

Re: HELP kak da mu kaja?

Цитирай Първоначално написано от pifi
    zdraveite hora imam problem -eto go i nego-na4i imam si priqtel mnogo mi haresva iskam da pravq ne6to pove4e ot celuvane sex t.e no imam strii na gardite i mee sram da si mahan sutiena kak da mu kaja?

ako nqkoi e imal su6tiq problem da pi6e
    Kakvo e strii na gurdite

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Тва на снимката мъжът ти ли е? :P Ебавам се...но ако си с някои които държи на теб няма да го взима под особенно внимание.
    Е то за олигофрен като мене къв тряа да е ако не татъв... Абе не го знам колко държи на мене.. Ама съм обсебена... Друго нз..
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си