.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Мойте стрии са от бърз разтеж.. Имам ги от 12 годишна.. Обаче проблема е че се забелязват много, защото кожата ми е почти... БЯЛА..
    Тва на снимката мъжът ти ли е? :P Ебавам се...но ако си с някои които държи на теб няма да го взима под особенно внимание.
    Е то за олигофрен като мене къв тряа да е ако не татъв... Абе не го знам колко държи на мене.. Ама съм обсебена... Друго нз..
    Е то се подразбира от това как се държи с теб и доста други неща.

Guest
    Kakvo e strii na gurdite ???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo e strii na gurdite ???
    Като ленти са представлява разтегната кожа(поне така знам)-малко грозно но кво да се праи,хора сме.

Guest
    ne moga da si go predstava..moita nqma

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne moga da si go predstava..moita nqma
    И моята няма,но това не я прави по-различна от другите мацки.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ЕАз имам стрии по бедрата и целулит, останал от дебелите ми години. гаджето ми има стрии повече и от мене. двамата имаме грозни операции с огромни гадни белези, ама това изобщо не ни бърка. Харесваме другия какъвто е и тези малки несъвършенства изобщо не ни спират.

Цитирай Първоначално написано от BODYBUILDING
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Защото стриите се получват точно от това : или от бързо напълняване, или от рязко отслабване. Както и от бърз растеж ( приятелят ми например има стрии по бицепсите точно от това..)
    damm toi e himik 6te napravi biceps 45 sled koeto ot himiqta 6te te ozorva da mu diga6 pi6kata s 4asove i sled 3 godini 6te umre i 6te ustane6 nezadovolena vdovica are Good Luck
    Изключително целомъдрено мнение...

По темата:не се притеснявай,използвай стягащи кремове и маски,от опит знам.че контрактубекс помага много.Аз преди бяхсупер кльощава и като спрях да тренирам влязох в рамките на нормалното тегло,но ми останаха стрии.Сега не са напълно изчезнали,но се виждат много по малко от преди.А и мисля,че щом имате хубава връзка,едни стрии нищо не могат да променятУспех!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    WTF Имаш стрий... голяма работа, аз няма да им обърна особено внимание. BTW момче съм и по вашата логика въобще не трябва да си свалям тениската или каквото нося отгоре, защото имам 3 белега на гърба... Все едно някой яко ме е бил с нещо... Ама да не миислиш че ми пука

Супер фен
    Еми няма начин да ги махнеш(мисля че само с лекарска намеса може де).Но този проблем е доста често срещан при момичетата,така че не го приемай толкова навътре това.А и щом приятеля ти е с теб значи не би трябвало да му пука за стриите ти,нали?!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

tursete v aptekite ima nai-razli4ni kremove
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

ti pone gi ima6 xaxax moite puk sa super malki ama moq si gi haresva....da ne ti puka

никои няма да те гледа за стрии по гърдите!
    Забрави за това и продължавай!
    Ако те е срам от него, изчакай да се опознаете още и тогава ще ти е по-лесно да му ги покажеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си