Shte se pogubq veche.Neznam kakvo mi stava.Predi nqma i sedmica s gajeto mi se razdelihmei ottogava tova ne e jivot.Otrazqva mi se super zle i v otno6eniqta s priqtelite,nqmam jelanie za ni6to,i v y4ili6te.4uvstvam se sqkash sam zagubila neshto bez koeto sa6testvuvaneto mi na toq svqt gubi smisala si..i sega?
3 meseca zaedno,vsi4ko be6e strahotno.E imahme si nqkoi problemi,no kolkoto i iztarkano da zvu4i za parvi pyt se 4uvstvah shtastliva i jiveeh palnocenno.I sled tova vreme prosto krai!?Dori ne si govorim! Ne moga pove4e taka...imam 4uvstvoto 4e ako go vidq shte go pregyrna i nqma da go pusna.No ne.. NE MOGA DA GO ZABRAVQ!Shte kajete 4e e minalo prekaleno malko vreme...da znam,samo 4e tova moeto ne e jivot.
Vazmojno li e sled vsi4ko da mu e ostanalo malko ot to4va 4uvstvo,koeto me kara6e da se usmihvam i da jiveq ?Vazmojno li e da izpitva pone malko lubov... Tazi misal me razkysva!No nqma da go potarsq,neshtata svyrshiha po otvratitelen na4in blagodarenie na men(ne vijdah drug na4in) i sega... vijdam kraq na jivota si.