- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam samo nego i nikoi drug!!!!!!!!
Първоначално написано от {{saMaNta}}
И аз бях така преди около 3 седмици скъсах с приятеля си бяхме заедно 1година и 6 месеца (дори и повече)обичах си го толкова мн че немога д го опиша с нищо и аз като теб отначало бях така и той ме обичаше но при мен беше по различно той ми беше изневерил сас една моя мн добра приятелка и ме болеше още повече от колкото теб сега .Нямах желание за нищо , не виждах смисъл в нищо неможех да не се расплача когато си мисля за него бях в ужасно състояние всички ми го казваха.Имах добри приятелки преди и ме подкрепяха и се справих почти с това мое времено състояние ,но днес той ми прати смс в който пишеше обичам те
стана ми тъжно пак се върнах към миналото признавам си все още го обичам ,но не толкова силно колкото преди всеки ден си повтарям "трябва да си силна ще се справиш" Знам как се чувстваш сега но повярвай ми опитай се да живееш без него ! Ще отговориш на това "но как да го забравя толкова мн го обичам немога" ,но няма невъзможни неща...Тези училищни връзки който заплитате са просто ей така ..искате да пробвате от всичко и най-различни неща
има още мн момчета който ще размиват сърцето ти няма да е единствения този винаги се появява пречка
...Но най подлото нещо е да мразиш човека който доскоро си обичал така че поне останете приятели поговорете си кажи му че неможеш без него но щом не те е потърсил явно...това е бил края
Та с тая моя история искам да ти покажа че има хора който са ходели повече време и чесно казано много боли ужасно е започни наново можеш гои поне този път повярвай в себе си и давай само напред и нагоре назад никога не се връщай
айде успех ти пожелавам знам че е трудно но се преживява и на мен не ми се живее ако искаш прочети и това което аз написах когато се разделихме бях още по зле а сега съм по жадна от всякога да усетя вкуса на живота
Само вярвай в теб и всичко ще се опраеи повярвай ми
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -